141
Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα | Intime

Χαρδαλιάς: Οριακή η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Αχαΐα

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 20:47
Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα
|Intime

Χαρδαλιάς: Οριακή η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Αχαΐα

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 20:47

Η κατάσταση στην Αχαΐα είναι οριακή, όπως εξίσου οριακή είναι και η κατάσταση στα νοσοκομεία, τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα στην Πάτρα, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για την αξιολόγηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Αχαΐα.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Αχαΐας, αλλά και της Δυτικής Ελλάδας, να μείνουν τις επόμενες ημέρες προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων.

Επίσης, ανακοίνωσε τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου 16 γραμμών, μέσα στον Απρίλιο, το οποίο θα βρίσκεται σε εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Όπως προσέθεσε, στο κέντρο θα γίνονται καθημερινά 900 εμβολιασμοί.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους του νέου εμβολιαστικού κέντρου ενώ επισκέφτηκε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι κορονοϊού, Χαράλαμπο Γώγο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...