173
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος γερμανός πεζοπόρος

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2024, 10:36
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος γερμανός πεζοπόρος

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2024, 10:36

Τραγωδία στο φαράγγι της Τρυπητής στα Χανιά, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 67χρονος Γερμανός που αγνοούνταν από την Κυριακή.

Ο άτυχος τουρίστας εντοπίστηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του σε χαράδρα πάνω από την παραλία Σεντόνι, στο μονοπάτι προς την Τρυπητή, στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα, ο 67χρονος έφυγε την Κυριακή από το ξενοδοχείο – όπου διέμενε με τη σύζυγό του – για πεζοπορία και νωρίς το απόγευμα την κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο, για να ζητήσει βοήθεια καθώς φέρεται να είχε τραυματισθεί. Η γυναίκα ενημέρωσε το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καμπανού και στη συνέχεια – κατόπιν σχετικής συνεννόησης – ο 67χρονος κάλεσε τον αριθμό «112» προκειμένου οι διασώστες να μπορέσουν να εντοπίσουν το στίγμα του.

Ακολούθησε κινητοποίηση ομάδων διάσωσης με τους πυροσβέστες να πηγαίνουν στην περιοχή και να τον ψάχνουν όλη τη νύχτα καθώς, όπως φάνηκε, μετακινήθηκε και δεν έμεινε στο σημείο όπου είχε δώσει στίγμα το κινητό του.

Τελικά, τα ξημερώματα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε χαράδρα πάνω από την παραλία Σεντόνι και λόγω της ιδιαίτερα δύσβατης περιοχής, κλήθηκε ελικόπτερο για τη μεταφορά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...