206
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, την Τετάρτη στο Ουίνδσορ, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τις τελευταίες εξελίξεις | Twitter

Βρετανία: Ο Γουίλιαμ επέστρεψε στα πριγκιπικά του καθήκοντα

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2024, 14:33
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, την Τετάρτη στο Ουίνδσορ, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τις τελευταίες εξελίξεις
|Twitter

Βρετανία: Ο Γουίλιαμ επέστρεψε στα πριγκιπικά του καθήκοντα

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2024, 14:33

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε την Τετάρτη στις δημόσιες υποχρεώσεις του έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η σύζυγός του και παρά το γεγονός ότι το παλάτι είχε ανακοινώσει ότι θα απείχε από τα καθήκοντά του μέχρι τον Απρίλιο ώστε να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Τα σχέδια άλλαξαν όταν ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, διαγνώστηκε με καρκίνο, πριν λίγες ημέρες και ακύρωσε πολλές προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

Ο Γουίλιαμ αναμένεται να αναλάβει έναν πιο προβεβλημένο ρόλο κατά την απουσία του πατέρα του από τη δημόσια ζωή.

Ο διάδοχος του θρόνου, ανέβαλε όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για να ασχοληθεί με τα τρία παιδιά του μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε η 42χρονη σύζυγός του Κέιτ, στις 16 Ιανουαρίου.

Εκτοτε, ο πατέρας του υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο με την Κέιτ για υπερπλασία του προστάτη προτού ανακοινώσουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τη Δευτέρα, ότι εξετάσεις στον 75χρονο μονάρχη αποκάλυψαν μια μορφή καρκίνου.

Την Τετάρτη, ο 41χρονος Γουίλιαμ, πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό, για να απονείμει, στη διάρκεια επίσημης τελετής στο Κάστρο του Ουίνδσορ, κρατικές τιμές.

Αργότερα, ήταν προγραμματισμένο να παραστεί σε δείπνο της φιλανθρωπικής οργάνωσης της υπηρεσίας των νοσοκομειακών ελικοπτέρων του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...