178
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή (φωτογραφία αρχείου) | Alexandros Michailidis / SOOC

Βορίδης για τους διοικητές στα νοσοκομεία: «Και ποιους να βάλουμε; Τους ξένους;»

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 17:32
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή (φωτογραφία αρχείου)
|Alexandros Michailidis / SOOC

Βορίδης για τους διοικητές στα νοσοκομεία: «Και ποιους να βάλουμε; Τους ξένους;»

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 17:32

Μια τοποθέτηση που προκάλεσε αίσθηση έκανε την Τετάρτη ο Μάκης Βορίδης σχετικά με το πολιτικά ακανθώδες ζήτημα των κομματικών διορισμών στις διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων.

Μιλώντας στο κανάλι Open σχετικά με το θέμα και σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε: «Προφανώς εγκαλούμαστε γιατί δεν διορίσαμε ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ». Και εν συνεχεία αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «και ποιους να βάλουμε; τους ξένους;».

Στη συνέχεια ο υπουργός θέλησε να απαντήσει με… επιχειρήματα για το ζήτημα αναφέροντας ότι υπήρξε μια διαδικασία αξιολόγησης και η κυβέρνηση επέλεξε κάποια άτομα για να διορίσει.

Εκανε και αυτός λόγο για «αστοχία η οποία όμως διορθώθηκε» στο θέμα του Κωνσταντίνου Πατέρα που διορίστηκε στο ΓΝ Καρδίτσας, ενώ υποστήριξε ότι οι αντιδράσεις ήρθαν εξαιτίας της ηλικίας του συγκεκριμένου και όχι επειδή υπάρχουν καταγγελίες για πολιτικό ρουσφέτι.

\

 

Είναι και αυτή μια ευκολία για τον κ. Βορίδη. Να πιστεύει ότι το πρόβλημα ήταν η ηλικία του 82χρονου κ. Πατέρα και όχι ότι, όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον ο διορισθείς διοικητής, είχε ανταλλάξει τους ψηφοφόρους του με μια θέση στο ΓΝ Καρδίτσας, σε συμφωνία μάλιστα με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...