344
Ο Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να έχει ανοικτές υποθέσεις με τη Θέμιδα | ΣΚΑΪ

Survivor: «Βόμβες» από τα Φάρσαλα σκάνε στον… Αγιο Δομίνικο

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2022, 12:11
Ο Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να έχει ανοικτές υποθέσεις με τη Θέμιδα
|ΣΚΑΪ

Survivor: «Βόμβες» από τα Φάρσαλα σκάνε στον… Αγιο Δομίνικο

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2022, 12:11

Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα σχετικά με τις κατηγορίες περί ασέλγειας σε 16χρονη που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Κατσαούνης, (ο οποίος όμως τις αρνείται) μία ακόμη δημοσιοποίηση εκκρεμούς δικαστικής υπόθεσης ήρθε στο φως και αποκαλύπτει ένα διαφορετικό προφίλ του παίκτη του Survivor.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας protothema.gr και του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη, ο παίκτης του τηλεοπτικού παιχνιδιού που κατάγεται από χωριό της περιοχής των Φαρσάλων, κατηγορείται από 28άχρονο συντοπίτη του για ξυλοδαρμό που, όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, τον ανάγκασε να απέχει για δύο μήνες από την εργασία του!

Αιτία για το επεισόδιο που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2020, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», υπήρξε η διακοπή της σχέσης που διατηρούσε ο Κατσαούνης με 17άχρονο κορίτσι από την περιοχή και η υποψία του πως η νεαρή είχε συνάψει σχέση με το θύμα του ξυλοδαρμού. Δεν δίστασε, μάλιστα, όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε, να απειλήσει τη ζωή του 28άχρονου! «Με άρπαξε από την μπλούζα και άρχισε να με χτυπάει χωρίς λόγο, λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσει με όπλο» υποστήριξε το θύμα στους αστυνομικούς. «Δεν με άφησε να μιλήσω και ξεκίνησε να με χτυπάει στα πλευρά με κλοτσιές, με όλη του τη δύναμη, ενώ μια κλοτσιά δέχτηκα και στο πρόσωπο», ανέφερε.

Σημειώνεται πως ο «αγρότης του Survivor» στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ που μεταδίδει το «τηλεπαιχνίδι επιβίωσης» περιγράφεται ως «πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός» χαρακτήρας ενώ ως χόμπι του αναφέρεται η… πυγμαχία.

«Ψευδές και κατασκευασμένο περιστατικό»

Μια διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης περιέγραψε η δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη, η οποία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega υποστήριξε πως όταν ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά και κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του.

Μάλιστα, οι νομικοί εκπρόσωποι του παίκτη του Survivor εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν πως «όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...