335
Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την υπόθεση του Βόλου | YouTube/SKAI

Βόλος: Σκότωσε τον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του επί εννέα ολόκληρα χρόνια

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2024, 10:24
Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την υπόθεση του Βόλου
|YouTube/SKAI

Βόλος: Σκότωσε τον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του επί εννέα ολόκληρα χρόνια

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2024, 10:24

Πατέρας 18χρονης σήμερα κοπέλας από την Αργαλαστή Πηλίου σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον αδελφό της (δεύτερης) γυναίκας του σε «ραντεβού θανάτου» στην περιοχή «Αστέρια» Αγριάς, στον δρόμο προς Βόλο. Είχε προηγηθεί κατά το ρεπορτάζ η αποκάλυψη του κοριτσιού στον πατέρα της ότι ο 33χρονος αδελφός της μητριάς της τη βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών και ότι το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αργά το βράδυ της Τρίτης, ο 50χρονος Αλβανός συναντήθηκε με τον 33χρονο κουνιάδο του στον δρόμο Αγριάς – Βόλου μετά την ΑΓΕΤ και υπό συνθήκες που διερευνώνται, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα.

Προηγουμένως ο 50χρονος είχε ζητήσει από τη σύζυγο του να πάει ο αδελφός της να τον βοηθήσει στο σημείο, προφασιζόμενος ότι είχε κάποια μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του.

Aφού σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την πράξη του και λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Ο 50χρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Βόλου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο 50χρονος δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από το πρώτο του γάμο. Η πρώτη του σύζυγος σκοτώθηκε σε τροχαίο. Με τη δεύτερη σύζυγό του (και αδελφή του θύματος) έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα:

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...