183
Στιγμιότυπο του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας | OpenTV/WebTV

Βίντεο-σοκ με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2021, 22:48
Στιγμιότυπο του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας
|OpenTV/WebTV

Βίντεο-σοκ με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2021, 22:48

Τα σοκαριστικά περιστατικά στην αποβάθρα του Μετρό στην πλατείας Ομονοίας την περασμένη Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη από δύο ανήλικους, καταγράφονται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού.

Στο οπτικό υλικό, που ήλθε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, φαίνεται η συμπλοκή των νεαρών με τον σταθμάρχη, το πώς τον χτυπούσαν και, τέλος, ο τρόπος με τον οποίο διέφυγαν τρέχοντας.

Οι νεαροί, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Open, συνεπλάκησαν μαζί του, πριν αρχίσουν να τον ξυλοκοπούν.

Οι ανήλικοι, δύο αδέλφια 15 και 17 ετών, συνελήφθησαν την Παρασκευή και παραμένουν υπό κράτηση έως αύριο, Τρίτη, οπότε και θα απολογηθούν για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και για απείθεια, γιατί δεν έδωσαν τα αποτυπώματά τους.

Το βίντεο ήταν αυτό που οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη των δραστών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από το θύμα.

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη μαζί τους και ένας ειδικός φρουρός που, με παρέμβαση της μητέρας των ανηλίκων, βοήθησε τους νεαρούς να αποφύγουν την αστυνομία. Ο ειδικός φρουρός, που είναι κατηγορούμενος για δύο πλημμελήματα, έχει αφεθεί ελεύθερος, ενώ εις βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...