131
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα συνήθιζε να δανείζει χρηματικά πόσα σε ομοεθνείς της που είχαν πρόβλημα με τον τζόγο | Menelaos Myrillas / SOOC

Βίλια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί σε βαλίτσα στα Βίλια

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2022, 20:01
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα συνήθιζε να δανείζει χρηματικά πόσα σε ομοεθνείς της που είχαν πρόβλημα με τον τζόγο
|Menelaos Myrillas / SOOC

Βίλια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί σε βαλίτσα στα Βίλια

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2022, 20:01

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας μιας 38χρονης Κινέζας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής τον Δεκέμβριο του 2020 και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση δύο μήνες νωρίτερα στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, έπειτα από ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές το θύμα συνήθιζε να δανείζει χρηματικά πόσα σε ομοεθνείς της που είχαν πρόβλημα με τον τζόγο και να τα παίρνει πίσω με τόκο. Κατά τις ίδιες πηγές το θύμα είχε δανείσει στο δράστη περίπου 10 χιλιάδες ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...