797
|

Βιασμός ταξιτζή: Τι βρέθηκε στην τσάντα του ηθοποιού – τι λέει ο συνήγορός του

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2018, 11:35

Βιασμός ταξιτζή: Τι βρέθηκε στην τσάντα του ηθοποιού – τι λέει ο συνήγορός του

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2018, 11:35

Στα κενά που έχει η κατάθεση του οδηγού ταξί ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά, στέκεται η οικογένεια και ο συνήγορος του συλληφθέντος. Παρά τα εξόχως αποκαλυπτικά ευρήματα στην τσάντα του 29χρονου ηθοποιού, ο ίδιος αρνείται ότι βίασε τον ταξιτζή, ενώ ο πατέρας του υποστήριξε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι πρόκειται για στημένο γεγονός και ότι όλα έγιναν για να πουλήσει το θέμα στα κανάλια και να κρεμάσουν τον γιο του στα μανταλάκια (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε).

Το μεγάλο κενό στη εξιστόρηση του περιστατικού από τον 24χρονο ταξιτζή, εντοπίζεται στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ώρα που βρέθηκαν μαζί με τον πελάτη του ταξί στου Γκύζη (όπου του έγινε η ανήθικη πρόταση από τρεις φίλους του ηθοποιού) μέχρι το σημείο που βρέθηκαν αμφότεροι στο νοσοκομείο.

«Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο άρχισα να αισθάνομαι περίεργα. Είπα στους γιατρούς ότι νοιώθω έντονη δυσφορία, μάλιστα έκανα εμετό και σωριάστηκα λιπόθυμος στο έδαφος…», αναφέρει στην κατάθεσή του ο 24χρονος.

Όπως είπαν και οι γιατροί του Ιπποκράτειου, ο οδηγός του ταξί (αφού είχε μεταφέρει σχεδόν λιπόθυμο τον πελάτη του στο νοσοκομείο) άρχιζε να ζαλίζεται και να μουδιάζουν τα άκρα του. Αμέσως τού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, με το που συνήλθε όμως, άρχισε να ωρύεται. «Τι μου έριξες στον καφέ, ρε αλήτη; Τι θέλατε να μου κάνετε, ρε αλήτες;» φώναζε στον 29χρονο ηθοποιό που ήταν ξαπλωμένος πιο δίπλα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες επιχείρησε να τον γρονθοκοπήσει.

Στην τσάντα του 29χρονου βρέθηκαν πάντως τόσο το επίμαχο «σπρέι βιασμού» (το οποίο κατηγορείται ότι χρησιμοποιήσε για να έχει χωρίς αντίσταση έρμαιο στις ορέξεις του τον ταξιτζή) όσο και άλλα ερωτικά εργαλεία, καθώς επίσης και ένα μπουκαλάκι με υγρό με την ονομασία «jungle juice».

Όλα τα ευρήματα έχουν σταλεί για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Το «jungle juice» είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο και δραστικό υγρό, το οποίο μετά την κατάποση, ξυπνά ζωώδη ένστικτα ενώ παράλληλα προκαλεί συμπτώματα μέθης. Ο χρήστης πέφτει σταδιακά σε hangover το οποίο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες.

Ανάλογα παραλυτική είναι και η επίδραση του Rohypnol, ή Roofie – ευρύτερα γνωστού ως «ναρκωτικό του βιασμού». Η δράση του αρχίζει σε 20 με 30 λεπτά από τη στιγμή που διοχετεύεται στον οργανισμό και μπορεί να διαρκέσει από 8 έως 12 ώρες.

Προκαλεί απώλεια ελέγχου των μυών, σύγχυση, υπνηλία και αμνησία. Ο λήπτης είναι ανήμπορος να αντιδράσει, την ίδια στιγμή όμως είναι σε θέση να παρατηρεί ότι γίνεται γύρω του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της «Espresso», ο 29χρονος φέρεται να βίασε τον νεαρό ταξιτζή σε ένα απόμερο στενό πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, αφού του έριξε το Roofie στον καφέ του. Χρήση του ναρκωτικού όμως είχε κάνει και ο ίδιος με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αμπελοκήπων που έχουν αναλάβει την υπόθεση, προσπαθούν να κολλήσουν τα κομμάτια του παζλ, συμπληρώνοντας τα κενά που υπάρχουν στις καταθέσεις των δύο πρωταγωνιστών.

Η οικογένεια του 29χρονου ηθοποιού πάντως φωνάζει από την πρώτη στιγμή ότι η υπόθεση είναι στημένη και ότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια για το αν μη τι άλλο περίεργο περιστατικό, θα αποκαλυφθεί.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πατέρας του Γιώργου Καρκά υποστήριξε πως πρόκειται απλά για ένα «πιασάρικο θέμα για να κρεμαστεί στα κάγκελα αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη».

«Οι καταθέσεις έχουν τόσα κενά, που δεν χρειάζεται να φτιάξουμε κάποια αντιμήνυση», είπε. «Η ίδια η κατάσταση του κατήγορου είναι μια αντιμήνυση αποτελεσματική».

«Δεν αισθανόμαστε καλά φυσικά σαν οικογένεια. Αυτό που έγινε ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά… Όλα αυτά που λέγονται, αμυντικά φερόμενοι, το αντιμετωπίζουμε σαν καλαμπουράκι. Επειδή έχει πέσει η δουλειά, στήσαμε ένα βιασμό για να βγει στα κανάλια και να έρθει κόσμος στο μαγαζί…», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

Αντίστοιχα και ο δικηγόρος  του ηθοποιού, Γιώργος Ράπτης, τόνισε ότι πρόκειται για «μία κατηγορία παντελώς έωλη, αναπόδεικτη και το μόνο που μπορούμε να πούμε ότι είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς, ότι το ατυχές θύμα, οδηγώντας σε πλήρη νηφαλιότητα, μεταφέρει τον στυγερό δράστη λιπόθυμο στο νοσοκομείο. Θεωρούμε ότι ο εντολέας μας είναι αθώος».

Κενά όμως υπάρχουν και στην πλευρά του κατηγορούμενου, που όπως διαπιστώθηκε μόνο αριστούχος του Θεάτρου Κουν δεν ήταν.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου, ο Καρκάς  δεν πήρε ποτέ πτυχίο από τη Σχολή Κουν, δεν αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσε την τριετή του φοίτηση.

Χωρίς προφανή λόγο δεν έδωσε ποτέ τελικές εξετάσεις και έφυγε από το Θέατρο Τέχνης.

Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε να εξασφαλίσει μία σειρά από δουλειές στο θέατρο.

Από τις συνεργασίες του που είχαν τη μεγαλύτερη προβολή ήταν αυτή τον τον Δεκέμβριο του 2014 με την Βάνα Μπάρμπα στο «Σινιόρα Μαλένα» που ανέβηκε στο θέατρο Χατζηχρήστου,  το 2015 ακολούθησε η συμμετοχή του στην παράσταση «Σατωβριάνδου και Γ’ Σεπτεμβρίου» του Γιάννη Κωνσταντινίδη με την Ομάδα Direct(or) Cult  και στη συνέχεια στην παράσταση «Από την Γεωργία με αγάπη…» του Eυάγγελου Σαμιώτη στο L.A.( Life n’ Art) Theater.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...