297
H 24χρονη καταγγέλλουσα Γεωργία Μπίκα | Facebook

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 24χρονη – άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2022, 11:16
H 24χρονη καταγγέλλουσα Γεωργία Μπίκα
|Facebook

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 24χρονη – άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2022, 11:16

Αρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, διέταξε την Τετάρτη ο εισαγγελέας.

Προηγουμένως, ο συνήγορός της, Αθανάσιος Ζιώγας, ενημέρωσε ότι η  «η ιατροδικαστική έκθεση της 13ης Ιανουαρίου αποκαλύπτει εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό της καταγγέλλουσας, δίχως να αποκλείονται ασελγείς πράξεις», ενώ έκανε γνωστό ότι υπάρχουν άλλες δύο καταγγελίες βιασμού, το 2016 και το 2018.

Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια, ο Αθανάσιος Ζιώγας, που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την εκπροσώπηση της Γεωργίας Μπίκα, σημείωσε ότι πλέον αναμένει τις ιστολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις ούρων, οι οποίες δεν έχουν βγει ακόμη, προκειμένου να εξακριβωθεί αν την είχαν ναρκώσει το βράδυ του πρωτοχρονιάτικου πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

«Αν αποδειχθεί ότι έχουν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες, αλλάζει η κατηγορία. Υπάρχει μια εγρήγορση των Αρχών. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον Αρειο Πάγο για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης», τόνισε ο κ. Ζιώγας.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες για ένα κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι. Εχω ήδη μιλήσει στον εισαγγελέα για δύο περιπτώσεις, το 2016 και 2018, που έφτασαν στο γραφείο», αποκάλυψε ο δικηγόρος και απηύθυνε έκκληση «να βγει στο φως η αλήθεια. Να καταγγείλουν το γεγονός».

«Οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν. Θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση αυτής της υπόθεσης σε βάθος», δεσμεύθηκε ο κ. Ζιώγας.

Εν τω μεταξύ, παρά τις διαρροές για τα ευρήματα της τοξικολογικής εξέτασης, πηγές που επικαλείται το protothema.gr διευκρίνιζαν ότι το δείγμα της 24χρονης επρόκειτο να σταλεί σε ειδικό εργαστήριο της Ελβετίας, εξειδικευμένο και πλήρως ενημερωμένο για τη λίστα των ναρκωτικών ουσιών, χαπιών και διεγερτικών που κυκλοφορούν στη «μαύρη» αγορά.

Κατά τις ίδιες πάντα πηγές, τα σενάρια που κυκλοφορούν για δήθεν αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων είναι πλήρως αβάσιμα, καθώς στο δείγμα δεν έχει ξεκινήσει καν ο έλεγχος, δεν υπάρχει ούτε καν εκτίμηση και βάσει των πιο αισιόδοξων σεναρίων, τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε περίπου δέκα ημέρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...