128
Η 24χρονη είχε δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της | Shutterstock

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2022, 19:03
Η 24χρονη είχε δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της
|Shutterstock

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2022, 19:03

To απόγευμα της Τρίτης βγήκε το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που καταγγέλλει ότι βιάστηκε ομαδικά, την Πρωτοχρονιά, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οπως ανέφερε το Mega, το πόρισμα επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του θύματος, καθώς φάνηκε ότι η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκoόλ και ουσίες που επηρέασαν το νευρικό της σύστημα.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του καναλιού, οι εν λόγω ουσίες μαζί με το αλκοόλ μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση.

Η 24χρονη έχει υποστηρίξει ότι κατανάλωσε αλκοόλ αλλά όχι σε υπερβολικές ποσότητες και ότι θεωρεί πως κάτι της έριξαν στο ποτό προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Εάν τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...