229
|

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτει ανωμοτί ο διοργανωτής του πάρτι στο ξενοδοχείο

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2022, 14:39

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτει ανωμοτί ο διοργανωτής του πάρτι στο ξενοδοχείο

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2022, 14:39

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης κλήθηκε για κατάθεση το απόγευμα  μεσημέρι της Παρασκευής ο μετρ του «Αχίλλειον» Μ.Π., ο άνθρωπος που είχε προσκαλέσει στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Μet Hotel την 24χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό της βιασμό σε σουίτα του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαγαν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας για το κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη.

Κατόπιν εξάλλου αιτήματος του εισαγγελέα, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Θεσσαλονίκη τα κινητά δύο εκ των εμπλεκόμενων στην υπόθεση που διαμένουν στην Αθήνα.

Νωρίτερα  στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου προσήλθε για κατάθεση η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για την φραστική επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από συνήγορο του 27χρονου εμπλεκόμενου στην υπόθεση του βιασμού.

Κατά την έξοδό της από το Τμήμα Ασφαλείας η Γεωργία απηύθυνε νέα «έκκληση σε όλες τις γυναίκες που ενδεχομένως έχουν ζήσει αντίστοιχα περιστατικά, να μιλήσουν, ώστε να σταματήσουμε τέτοιες καταστάσεις».

Από τις 13.30 η Γεωργία δίνει συμπληρωματική κατάθεση, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, παρουσία ψυχολόγου, κάτι που προβλέπεται δικονομικά για ερευνώμενες πράξεις όπως ο βιασμός.

Προηγουμένως, κατέθεσε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας ο εργοδότης της 24χρονης, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Η 17χρονη που ήταν μαζί με τη Γεωργία στο πάρτι, αλλά αποχώρησε νωρίτερα,  δεν κατέθεσε την Παρασκευή, κάτι που ενδεχομένως γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...