346
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του στο Οpen για το επεισόδιο της Πέμπτης με την Αννα Καραμανλή | ΥοuΤube/Οpen

Βαρεμένος για το επεισόδιο με Καραμανλή: Το… πεπρωμένο και ο συναισθηματισμός

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2023, 11:32
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του στο Οpen για το επεισόδιο της Πέμπτης με την Αννα Καραμανλή
|ΥοuΤube/Οpen

Βαρεμένος για το επεισόδιο με Καραμανλή: Το… πεπρωμένο και ο συναισθηματισμός

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2023, 11:32

Μετά το mea culpa, αλλά και τον σάλο που προκάλεσε το «θερμό» επεισόδιο που είχε με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αννα Καραμανλή, ο Γιώργος Βαρεμένος επιχείρησε να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά του «στον αέρα» της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ την Πέμπτη, αποδίδοντας στον… ψυχισμό του τις αγαρμποσύνες του σε βάρος της συναδέλφου του στη Βουλή.

Σε νέα τηλεοπτική εμφάνισή του την Παρασκευή, αυτή τη φορά στο Οpen, o βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αναγνώρισε αμέσως το λάθος του και πλέον –ήταν η εκτίμησή του– το θέμα έχει διευθετηθεί, για να περάσει στη συνέχεια στις εξηγήσεις:

«Πολλές φορές ο συναισθηματισμός έχει επηρεάσει την πολιτική μου συμπεριφορά, δεν είναι καλός σύμβουλος για την πολιτική. Ομως ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας και μας χτύπησε την πόρτα αυτή τη φορά».

«Οι συμπατριώτες μου που ανήκουν σε διάφορα κόμματα, ακόμα και σε αντίπαλα στρατόπεδα, ξέρουν πολύ καλά πως έχω πολιτευτεί αυτά τα χρόνια», τόνισε και ολοκλήρωσε τη… μίνι «απολογία του» με το «πάγιο»: «πάνω απ’ όλα βρίσκεται το συμφέρον της χώρας».

Σχολιάζοντας εκ νέου την κίνηση της κυρίας Καραμανλή να επιδείξει τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και Μπέτυς Μπαζιάνα στο Παλλάς, μαζί με τη γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ως πειστήριο αναλγησίας (καθώς η έξοδος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνέπεσε με την ημέρα της συντριβής του Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας), ο κ. Βαρεμένος μίλησε για πλειοδοσία πατριωτισμού:

«Τι σημαίνει αυτό; Οτι τη συγκεκριμένη ημέρα κάποιοι δεν μετέχουμε στην οδύνη; Κάποιοι δηλαδή μπροστά σε μια τραγωδία απολαμβάνουν κάτι άλλο; Γίνεται κάποια πλειοδοσία πατριωτισμού;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποιες κόκκινες γραμμές, ασχέτως πώς εμφανίζεται ή συμπεριφέρεται, όταν θεωρεί ότι ξεπερνιούνται. Και αυτό αφορά το θέμα του πατριωτισμού.

»Και έρχεται τώρα η ΝΔ», παρατήρησε, «και λέει ότι έκανα σεξιστική επίθεση και για πρακτική χρυσαυγίτη».

«Εγώ τους χρυσαυγίτες τους αντιμετώπισα στον δρόμο, από την έδρα του Προεδρείου της Βουλής και κατάφατσα όταν πήγα στην Αυστραλία όπου κόσμος είχε δηλητηριαστεί και είχαν παρεισφρήσει και κακοποιά στοιχεία», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του στο Οpen για το επεισόδιο με την Αννα Καραμανλή και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...