231
Η Τζένιφερ Αρκιούρι και ο Μπόρις Τζόνσον την εποχή που διατηρούσαν κρυφό δεσμό | mirror.co.uk

Τζένιφερ Αρκιούρι: Η κρυφή μου σχέση με τον «Μεγαλέξανδρο» Μπόρις

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2021, 21:13
Η Τζένιφερ Αρκιούρι και ο Μπόρις Τζόνσον την εποχή που διατηρούσαν κρυφό δεσμό
|mirror.co.uk

Τζένιφερ Αρκιούρι: Η κρυφή μου σχέση με τον «Μεγαλέξανδρο» Μπόρις

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2021, 21:13

Λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση που είχε με τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, όταν ήταν δήμαρχος Λονδίνου,  έδωσε σε συνέντευξη της η αμερικανίδα επιχειρηματίας Τζένιφερ Αρκιούρι.

Η 35χρονη Αρκιούρι είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβριο ότι διατηρούσε στο παρελθόν ερωτικό δεσμό με τον Τζόνσον. Στη συνέντευξή της στο ταμπλόιντ είπε ότι η σχέση κράτησε από το 2012 ως το 2016. Είχαν γνωριστεί το 2011, σε εκδήλωση στην οποία εκείνος ήταν ομιλητής.

Συνέχισε μάλιστα με καυτές λεπτομέρειες: όπως ότι έκαναν σεξ για πρώτη φορά στο διαμέρισμά της στο ανατολικό Λονδίνο την ημέρα της τελετής έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, τον Αύγουστο του 2012. Λίγες ώρες αργότερα ο Τζόνσον, ως δήμαρχος, είχε παραβρεθεί στην τελετή πλάι στην τότε σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ (με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά) και την πριγκίπισσα Αννα.

Πρόσθεσε ότι το παρατσούκλι που είχε βγάλει η ίδια για τον Τζόνσον ήταν… «Μεγαλέξανδρος», από το πλήρες όνομά του που είναι Αλεξάντερ Μπόρις ντε Πφέφελ Τζόνσον, όπως και ότι του έστελνε γυμνόστηθες φωτογραφίες της, όπως της ζητούσε.

Ωστόσο είπε ότι ο Τζόνσον είναι δειλός γιατί δεν την υπερασπίστηκε όταν αποκαλύφθηκε η σχέση τους  και ότι ο άνδρας που αγάπησε «δεν υπάρχει πια».

Η Αρκιούρι και η προνομιακή σχέση της με τον Τζόνσον είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τους Βρετανούς. Είχε καταγγελθεί μάλιστα ότι είχε τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από τον Τζόνσον διότι την είχε συμπεριλάβει σε ταξίδια στο εξωτερικό στην αντιπροσωπεία των επιχειρηματιών που τον συνόδευαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...