247
Η Τζένιφερ Ανιστον λέει ότι αισθάνεται τυχερή που έγινε γνωστή πριν ακμάσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Φωτογραφία Αρχείου) | Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / GettyImages

Τζένιφερ Ανιστον: «Κάποιοι έγιναν διάσημοι για λάθος λόγους»

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2022, 18:43
Η Τζένιφερ Ανιστον λέει ότι αισθάνεται τυχερή που έγινε γνωστή πριν ακμάσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Φωτογραφία Αρχείου)
|Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / GettyImages

Τζένιφερ Ανιστον: «Κάποιοι έγιναν διάσημοι για λάθος λόγους»

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2022, 18:43

Η 53χρονη ηθοποιός Τζένιφερ Ανιστον, που έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσα από τη σειρά «Τα φιλαράκια» (Friends), είπε ότι νιώθει τυχερή που εμφανίστηκε στο Χόλιγουντ πριν την ακμή του YouTube και των social media, όπως το TikTok, γιατί το όνομά της ακούστηκε μέσα από τη δουλειά της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Times η ηθοποιός αναφέρθηκε στην Πάρις Χίλτον, αλλά και τη Μόνικα Λεβίνσκι, χαρακτηρίζοντάς τις «διασημότητες για λάθος λόγους».

Η Ανιστον είπε ότι τη δεκαετία του 1990 το διαδίκτυο διαμόρφωσε, πραγματικά, μια νέα κουλτούρα σχετικά με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φως της δημοσιότητας.

«Πάντα λέω ότι αισθάνομαι τυχερή που η γενιά μου πήρε μια μικρή γεύση από τη βιομηχανία του θεάματος πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα. Σήμερα γίνεσαι διάσημος από το TikTok. Είσαι διάσημος από το YouTube. Σε αναγνωρίζουν στον δρόμο από το Instagram. Ολα αυτά μειώνουν τη δουλειά του ηθοποιού».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φρόντισαν να θυμίσουν με σχόλιά τους, ότι οι γονείς της, Τζον Ανιστον και Νάνσυ Ντόου ήταν ηθοποιοί και βοήθησαν την Τζένιφερ στην πορεία της.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η Μόνικα Λεβίνσκι έγινε διάσημη αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε σχέση με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, ενώ ήταν ασκούμενη στον Λευκό Οίκο τη δεκαετία του 1990. Εχει δηλώσει ότι είναι ένα από τα πρώτα δημόσια πρόσωπα που υπέφεραν από διαδικτυακή παρενόχληση.

Η Πάρις Χίλτον, κληρονόμος της ομώνυμης αλυσίδας ξενοδοχείων πολυτελείας, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τώρα παρουσιάζει τη δική της σειρά podcast.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...