284
Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στο εκλογικό τμήμα στο Δημαρχείο Περιστερίου | ΙΝΤΙΜΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ

Τσίπρας: Κάλεσε τους πολίτες να στείλουν «ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής»

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2022, 10:30
Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στο εκλογικό τμήμα στο Δημαρχείο Περιστερίου
|ΙΝΤΙΜΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ

Τσίπρας: Κάλεσε τους πολίτες να στείλουν «ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής»

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2022, 10:30

Πρόσκληση στους πολίτες «να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της χώρας στα δικά τους χέρια», απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν ψηφίσει για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε δηλώσεις του τόνισε ότι «είναι μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου μας. Θα έλεγα ότι είναι η Κυριακή της δημοκρατίας, μια γιορτή συμμετοχής που μπορεί να δυναμώσει και να εμπεδώσει στον τόπο μας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής».

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι «σε πάνω από 1.000 σημεία σε όλη τη χώρα, από τον Εβρο έως τη Γαύδο και από την Κέρκυρα έως το Καστελόριζο, παντού, έχουν στηθεί εκλογικά τμήματα για μια πρωτόγνωρη διαδικασία, γιατί δεν είναι μόνο η εκλογή Προέδρου αλλά της συλλογικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ». «Αλλά», τόνισε, «θέλουμε αυτή η διαδικασία να μην αφορά μόνο τα εσωτερικά μας -που για μας είναι όντως μια πρωτόγνωρη διαδικασία και θα μας δυναμώσει πολύ- αλλά να αφορά το μέλλον αυτού του τόπου». Σημείωσε ότι «γι’ αυτό καλούμε σήμερα στις κάλπες μας κάθε δημοκρατικό πολίτη να έχει μια ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα δυνατό, να ακουστεί η φωνή του».

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε «κάθε νέα και νέο, εργαζόμενους που όλα αυτά τα χρόνια βιώνουν την εργασιακή ανασφάλεια, συνταξιούχους που είδαν να στερούνται τις δυνατότητες τους, μικρομεσαίους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, όλους, να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα, ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής ώστε να επισπευσθούν οι πολιτικές εξελίξεις και να έρθει εκείνη η ώρα που θα σημάνει μια διαφορετική πορεία για τον τόπο και το λαό μας, με στήριξη της κοινωνίας, στήριξη των αδύναμων».

«Σήμερα», υπογράμμισε, «καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της χώρας στα δικά τους χέρια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...