211
Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, επανέλαβε ο Πρωθυπουργός, που παρακολούθησε εορταστική εκδήλωση μαζί με τη σύζυγό του, στο Μέγαρο Μαξίμου | Intime News

Τσίπρας: Δεν ανησυχούμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Καμμένος «το έχει πάρει απόφαση»

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 14:29
Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, επανέλαβε ο Πρωθυπουργός, που παρακολούθησε εορταστική εκδήλωση μαζί με τη σύζυγό του, στο Μέγαρο Μαξίμου
|Intime News

Τσίπρας: Δεν ανησυχούμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Καμμένος «το έχει πάρει απόφαση»

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 14:29

Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019, επανέλαβε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την εορταστική εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Ψάχνουμε ημερομηνία τον Οκτώβρη για εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει ανησυχία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς ο Πάνος Καμμένος «το έχει πάρει απόφαση».

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός αστειευόμενος είπε στους δημοσιογράφους, «σας βλέπω να ανησυχείτε πολύ για τη Συμφωνία των Πρεσπών» και όταν του απάντησαν πως «ο κ. Καμμένος είναι εκείνος που δείχνει να ανησυχεί», είπε: «Ούτε εκείνος ανησυχεί. Το έχει πάρει απόφαση».

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι «η ψηφοφορία στη Βουλή θα γίνει στην ώρα της, δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα έρθει νωρίτερα από τον Μάρτη».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «ανοησίες και παραφιλολογίες τα όσα γράφονται» για την καθυστέρηση της ψήφισης του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Όπως σημείωσε, η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα έχει διαφορά λίγων ημερών από την κύρωση του πρωτοκόλλου «για τεχνικούς λόγους».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι η χώρα τα επόμενα χρόνια θα χρειαστεί εκ νέου οικονομική στήριξη, ο κ. Τσίπρας απάντησε «του εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά».

Τέλος, όσον αφορά το ταξίδι του στην Kωνσταντινoύπολη, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, απάντησε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...