235
«Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του Πρωθυπουργού» ξεκαθάρισε ο εικονιζόμενος Δημήτρης Τσιόδρας | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Τσιόδρας: Αρκετά πια με τη λάσπη κατά του Πρωθυπουργού

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2021, 15:51
«Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του Πρωθυπουργού» ξεκαθάρισε ο εικονιζόμενος Δημήτρης Τσιόδρας
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Τσιόδρας: Αρκετά πια με τη λάσπη κατά του Πρωθυπουργού

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2021, 15:51

«Κάποιοι προσπαθούν να εκφυλίσουν το ελληνικό #MeToo σε ελληνικό QAnon». Αυτό προειδοποίησε τη Δευτέρα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, εξηγώντας ότι η χυδαία εκστρατεία του «συστήματος ΣΥΡΙΖΑ» (βλέπε Βαξεβάνης) με τα τοξικά σχόλια στα social media στη σκιά της υπόθεσης Λιγνάδη, έχει κοινά χαρακτηριστικά με τους ακροδεξιούς συνωμοσιολόγους των ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα εξάλλου, κατά τη διάρκεια του μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τον «οχετό μηνυμάτων από κουκουλοφόρους του Διαδικτύου» που ταυτίζουν τη ΝΔ με τη παιδεραστία και τους παιδεραστές.

«Δυστυχώς η αντιπολίτευση, ένα μέρος της αντιπολίτευσης επιλέγει να σύρει στο βούρκο την πολιτική αντιπαράθεση. Είδαμε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιλέγουν τον κατήφορο της χυδαιότητας. Είδαμε έναν οχετό μηνυμάτων από κουκουλοφόρους του Διαδικτύου. Η συζήτηση αυτή έχει νόημα και έχει νόημα να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας και να πει αν αποκηρύσσει όλα αυτά, αν συμφωνεί με το hashtag “ΝΔ_παιδεραστές” και να τοποθετηθεί για όλα αυτά στη Βουλή», είπε η κυρία Πελώνη, παραπέμποντας στη συζήτηση που θα γίνει την Πέμπτη στην Ολομέλεια για το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου.

Από την πλευρά του, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε:

«Αρκετά πια με τη λάσπη: Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του Πρωθυπουργού. Τον γνώριζε μόνο από παραστάσεις που είχε παρακολουθήσει. Αλλο χονδροειεδές ψέμα: ότι του έκανε μαθήματα ορθοφωνίας. Ποτέ δεν συνέβη. Κάποιοι προσπαθούν να εκφυλίσουν το ελληνικό #MeToo σε ελληνικό QAnon»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...