279
Το σπίτι όπου διέμενε η 42χρονη Ρουμάνα και βρέθηκε τσιμεντωμένη η σορός |

Τσιμεντωμένο πτώμα γυναίκας σε σπίτι στην Κυπαρισσία – Ανήκει σε αγνοούμενη 42χρονη;

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2021, 14:12
Το σπίτι όπου διέμενε η 42χρονη Ρουμάνα και βρέθηκε τσιμεντωμένη η σορός
|

Τσιμεντωμένο πτώμα γυναίκας σε σπίτι στην Κυπαρισσία – Ανήκει σε αγνοούμενη 42χρονη;

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2021, 14:12

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ερευνήσουν καταγγελία ιδιοκτητών οικίας στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου στην αυλή, κάτι που τους κίνησε την περιέργεια. Αμέσως ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας. Ακολούθησε αστυνομική έρευνα με τη βοήθεια σκαπτικού μηχανήματος, η οποία κατέληξε στον εντοπισμό σορού γυναίκας, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων.

Ολα δείχνουν ότι πιθανότατα πρόκειται για τον τραγικό επίλογο της εξαφάνισης της 42χρονης, Μόνικα Γκιους, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ξαφνικά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο ίδιος ο σύντροφός της -που εν τω μεταξύ έφυγε για τη Ρουμανία- είχε δηλώσει πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Μόνικα ζει και βασιλεύει».

Η εξαδέλφη της 42χρονης, η οποία έκανε και τη δήλωση εξαφάνισης στην Ελληνική Αστυνομία, είχε υποστηρίξει ότι η 42χρονη ήταν θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύντροφό της.

«Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία, για να με ενημερώσει πως έχει εξαφανιστεί από το Φεβρουάριο. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έμενε στην Κυπαρισσία. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και δεν ήθελε να ανακατευτεί γιατί φοβούνταν. Η ζωή της δεν ήταν εύκολη, την κακοποιούσε ο σύζυγός της και αναγκάστηκε να τον χωρίσει. Στην πορεία σύναψε σχέση με κάποιον συμπατριώτη της, όπου κι εκείνος της φερόταν βίαια. Πιστεύω πως η Μόνικα δεν ζει. Ας μιλήσουν όσοι ξέρουν, τι φοβούνται;» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ανάλογη ήταν και η περιγραφή απο τον μεγαλύτερο γιο της γυναίκας: «Τους είδαν το τελευταίο βράδυ μαζί και μετά εκείνος έφυγε για τη Ρουμανία. Είπε πως θα πήγαινε για δουλειά. Η μητέρα μου όμως δεν έχει πιθανότητες να έχει φύγει μαζί του από την Ελλάδα, γιατί δεν έχει χαρτιά εδώ και χρόνια», εξήγησε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...