396
O Nάσος Ηλιόπουλος τη στιγμή που σηκώνεται εκνευρισμένος από τη θέση του και βγάζει το μικρόφωνο πριν αποχωρήσει από το στούντιο του ΣΚΑΪ | Youtube/ ΣΚΑΪ

Τσαντίστηκε και έφυγε από το στούντιο του ΣΚΑΪ ο Ηλιόπουλος

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2023, 00:23
O Nάσος Ηλιόπουλος τη στιγμή που σηκώνεται εκνευρισμένος από τη θέση του και βγάζει το μικρόφωνο πριν αποχωρήσει από το στούντιο του ΣΚΑΪ
|Youtube/ ΣΚΑΪ

Τσαντίστηκε και έφυγε από το στούντιο του ΣΚΑΪ ο Ηλιόπουλος

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2023, 00:23

Το δυσκολόχωνευτο της παταγώδους αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου και της οδυνηρής ήττας με 20 και πλέον μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, φάνηκε με επεισοδιακό τρόπο στο στούντιο του ΣΚΑΪ όπου μεταξύ άλλων ήταν προσκεκλημένος ο πρώην εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Επιτρέψτε μου να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται να ανασυγκροτήσει τον εαυτό του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα προβλήματα θα παραμείνουν, καθώς ο κόσμος που αύριο θα πάει στο σούπερ μάρκετ σαν να έχει φάει ξύλο, θα είναι και διάφοροι άλλοι ακόμα. Οι χιλιάδες άνθρωποι και μικροί επαγγελματίες που κινδυνεύουν να χάσουν δουλειά και σπίτι, θα συνεχίσουν να κινδυνεύουν. Με βάση αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τα αποτελέσματα και να ανασυγκροτήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ», ήταν η φράση αντί σχολίου για την βαριά ήττα από τον κ. Ηλιόπουλο, στην οποία δεν άντεξε να μην απαντήσει ο δημοσιογράφος-σχολιαστής του καναλιού του Φαλήρου, Αρης Πορτοσάλτε.

«Θυμάστε ότι κυβερνήσατε;» ρώτησε απευθυνόμενος στον κ. Ηλιόπουλο ο δημοσιογράφος. «Εμπεδώσατε στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, ότι κυβερνήσατε και ο κ. Τσίπρας ήταν Πρωθυπουργός; Το νιώσατε αυτό; Για εμένα το αποτέλεσμα είναι ο θρίαμβος της κανονικότητας, ότι δηλαδή η σταθερότητα και η κανονικότητα νίκησαν σήμερα. Οι πολίτες σας βλέπουν σαν ένα κόμμα που κυβερνήσατε και ο κ. Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός και τώρα κλείνετε το μάτι στους ανεμβολίαστους, να τρέχετε πίσω από την “17 Νοέμβρη” των κατά συρροή δολοφόνων…».

«Αυτό είναι πολιτικό σχόλιο, θα συζητήσουμε σοβαρά;», διαμαρτυρήθηκε ο κ. Ηλιόπουλος και εμφανώς ενοχλημένος από όσα του έλεγε ο Αρης Πορτοσάλτε, πρόσθεσε με επιχειρήματα περί θνησιμότητας από covid-19:

«Εσείς που είστε με την κανονικότητα, ποια είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα αυτή τη στιγμή στη χώρα; Θεωρείτε κανονικό στην Ελλάδα να έχουμε 12% υπερβάλλουσα θνησιμότητα, όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στα -2.3%. Θα το σχολιάσετε ποτέ;»

Εκεί παρενέβη και η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, κάτι που εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον  Νάσο Ηλιόπουλο που διαμαρτυρήθηκε εκ νέου λέγοντας: «γιατί υπερασπίζεστε τον κύριο Πορτοσάλτε;».

Δεν θα το σχολιάσετε ποτέ» συνέχισε εκνευρισμένος ο Νάσος Ηλιόπουλος. Στο σημείο αυτό, παρενέβη η Λιάνα Κανέλη και προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση από τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θεωρείτε κανονικό να έχουμε χάσει 97% ανθρώπους εκτός ΜΕΘ;», επανήλθε. «Ε δεν δεν θα κάτσω εδώ να μου λέτε αυτά», ξέσπασε και έξαλλος σηκώθηκε και έβγαλε το μικρόφωνό του, με τη «οικοδέσποινα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη να αναρωτιέται γιατί αποχωρεί από το πλατό.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...