153
Στο 54ο Γυμνάσιο Αθηνών, 13χρονοι και 14χρονοι κυκλοφορούν με μαχαίρια, απειλώντας όποιον θέλουν. Και όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, ανάμεσα στους «στόχους» τους ήταν και ο 14χρονος Μάκης | φωτ. αρχείου

«Τσακώθηκαν σαν έφηβοι», λέει η μητέρα ενός εκ των συλληφθέντων από το σχολείο του Μάκη

Protagon Team Protagon Team 19 Μαΐου 2022, 12:28
Στο 54ο Γυμνάσιο Αθηνών, 13χρονοι και 14χρονοι κυκλοφορούν με μαχαίρια, απειλώντας όποιον θέλουν. Και όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, ανάμεσα στους «στόχους» τους ήταν και ο 14χρονος Μάκης
|φωτ. αρχείου

«Τσακώθηκαν σαν έφηβοι», λέει η μητέρα ενός εκ των συλληφθέντων από το σχολείο του Μάκη

Protagon Team Protagon Team 19 Μαΐου 2022, 12:28

Ηταν ένας «τυπικός» τσακωμός μεταξύ εφήβων, υποστηρίζει η μητέρα ενός εκ των πέντε μαθητών του 54ου Γυμνασίου Αθηνών στα Σεπόλια –το σχολείο του Μάκη, του 14χρονου αυτόχειρα– που συνελήφθησαν για την άγρια συμπλοκή το πρωί της Τρίτης (εδώ) στο Αλσος Βεΐκου, αν και η ίδια παραδέχεται ότι στο σχολείο του παιδιού της κυκλοφορούν ανήλικοι νταήδες με μαχαίρια.

«Τον συνέλαβαν εκεί, είχαν κάνει φασαρία, δεν ξέρω, σαν έφηβοι. Για τα κορίτσια μάλλον. Τα κορίτσια όμως δεν είχαν πάει στο Τμήμα. Σαν έφηβοι ήταν ο τσακωμός. “Γιατί πειράζετε τα κορίτσια;”. Εγώ ξέρω πως δεν ήταν τσακωμός με χέρια», δήλωσε στο protothema.gr η μητέρα του συλληφθέντος.

«Προχθές ήταν και κάποιοι που είχαν μαχαίρια. Παρασύρθηκε από δύο αλλά παιδιά ο δικός μου. Εδώ κάθε μέρα έχουμε bullying. Ειδικά εκτός σχολείου, έχω σώσει πολλά παιδιά. Τα έχω σώσει από άσχημους τσακωμούς. Είχαν βάλει κάτω ένα αδύνατο παιδί και το χτυπούσαν όλοι μαζί», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...