395
|

Τροχαίο στο Γκάζι: Ο Κικίλιας βοήθησε μοτοσικλετιστή που τον χτύπησε αυτοκίνητο

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2021, 07:54

Τροχαίο στο Γκάζι: Ο Κικίλιας βοήθησε μοτοσικλετιστή που τον χτύπησε αυτοκίνητο

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2021, 07:54

Το περιστατικό το ανέδειξε ιστότοπος εξειδικευμένος στα του κόσμου της μοτοσικλέτας: ένα ατύχημα συνέβη στο Γκάζι, με θύματα γιο και μάνα που επέβαιναν σε ένα μικρού κυβισμού δίκυκλο και χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο που τους εγκατέλειψε —στο σημείο έτυχε να κάνει ποδήλατο ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Υγείας και γιατρός ο ίδιος που έσπευσε να βοηθήσει τους τραυματίες.

Όπως έγραψε το mgp.gr, το ατύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφ. Πειραιώς, στην είσοδο για την Τεχνόπολη στο Γκάζι. Εκείνη την ώρα, ο υπουργός Υγείας πέρναγε από το σημείο με το ποδήλατό του. Και σταμάτησε και έδωσε βοήθεια στους τραυματίες.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα —που κοινοποίησε και σχετικές φωτογραφίες— ο κ. Κικίλιας  έσπευσε να βοηθήσει τους τραυματίες, κάλεσε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να μπουν οι δύο άτυχοι συνεπιβάτες στο ασθενοφόρο.

Έγραψε συγκεκριμένα το mgp.gr:

Ο Σ.Λ. είχε μόλις τελειώσει τη δουλειά του και πήγαινε στο σπίτι του με το Yamaha Crypton και την μητέρα του συνεπιβάτη. Στην οδό Πειραιώς, στην είσοδο για την Τεχνόπολις στο Γκάζι, ένα αυτοκίνητο κτύπησε το μικρό δίκυκλο, έριξε στην άσφαλτο τους δύο επιβαίνοντες και έφυγε χωρίς να σταματήσει! 

Μέσα στην ατυχία των δύο τραυματιών, με τον Στέλιο να σπάει το πόδι του και τη μητέρα του να έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είχαν την τύχη εκείνη την ώρα να περνάει από εκείνο το σημείο, κάνοντας ποδήλατο, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Αμέσως άφησε το ποδήλατό του και συγχρόνως έδωσε βοήθεια στους τραυματίες την ώρα που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και κάλεσε και σε βοήθεια διερχόμενους γιατρούς, προσφέροντας σημαντική υπηρεσία. 

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο βρέθηκε ο Γ.Π., από το κοντινό Mega Stock Bazzar, που έβγαλε και τις φωτογραφίες και μετά από λίγο και ο πατέρας του Σ.Π., που μας μετέφεραν το ότι ο κ. Κικίλιας με ζήλο και πραγματική φροντίδα επέβλεψε την επί τόπου περίθαλψη και δεν έφυγε παρά μόνο όταν οι τραυματίες μπήκαν στο ασθενοφόρο.

Ελπίζουμε ότι μητέρα και γιός θα αναρρώσουν, παρά το ότι ο τραυματισμός της μητέρας φαίνεται πολύ σοβαρός.

Όμως δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Βασίλη Κικίλια, πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως Υπουργό, για όλα όσα έκανε για κάποιους από εμάς, αφού δυστυχώς οι ευάλωτοι μοτοσυκλετιστές συχνά πέφτουμε θύματα κάποιων και μάλιστα πολλές φορές με εγκατάλειψη από τους θύτες.

Από την καρδιά μας Μπράβο του!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...