226
H πρώτη φωτογραφία μετά την «τρελή» κούρσα του αγροτικού οχήματος μέσα στη λαϊκή | ekriti

Tρόμος σε λαϊκή αγορά από μεθυσμένο οδηγό – παρέσυρε μία γυναίκα, χτυπούσε από τον έναν πάγκο στον άλλον

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2021, 11:00
H πρώτη φωτογραφία μετά την «τρελή» κούρσα του αγροτικού οχήματος μέσα στη λαϊκή
|ekriti

Tρόμος σε λαϊκή αγορά από μεθυσμένο οδηγό – παρέσυρε μία γυναίκα, χτυπούσε από τον έναν πάγκο στον άλλον

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2021, 11:00

Σκηνές πανικού το πρωί στη λαϊκή αγορά της Θερίσου στο Ηράκλειο, όταν μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε τα πάντα με το αγροτικό του, διαλύοντας πάγκους και τραυματίζοντας –ευτυχώς ελαφρά– μια γυναίκα.

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά, ακούσαμε ένα αυτοκίνητο 4Χ4 να αναπτύσσει ταχύτητα και να μπαίνει από την οδό Λεβήνου μέσα στη λαϊκή. Μπήκε με τις μπάντες, έκανε ανάποδες τιμονιές. Τη μία χτυπούσε τον έναν πάγκο, την άλλη τον άλλον. Επικράτησε αναστάτωση, γυναίκες έκλαιγαν, άνθρωποι ούρλιαζαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε», περιέγραψε σε δηλώσεις του στο cretapost, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκής αγοράς Γιώργος Μπαχλιτζανάκης, που δούλευε ο ίδιος στον πάγκο του.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει πολλά θύματα, ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι πάγκοι καταστράφηκαν. Λαμαρίνες βρίσκονται ακόμα μέσα στον πάγκο μου», πρόσθεσε.

«Αυτά –είπε– είναι πράγματα πρωτόγνωρα. Τα όσα εκτυλίχθηκαν εδώ ήταν σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ. Εγώ προσωπικά πήδηξα για να αποφύγω το αγροτικό που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και ο κόσμος πανικοβλήθηκε».

«Ευτυχώς ήταν πρωί και δεν είχε μεγάλη κίνηση στην λαϊκή», σχολίασε από την πλευρά του για το πρωτοφανές περιστατικό, ο πρόεδρος των παραγωγών στις λαϊκές αγορές, Παντελής Παπαδάκης.

Αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλούνται τοπικά μέσα της Κρήτης, ανέφεραν ότι ο οδηγός, Ηρακλειώτης, ηλικίας 24 ετών, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αρχικά φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει, τελικά όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το σπίτι του, στην περιοχή του Γαζίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...