303
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κολέγιο της Βοστώνης | ΓτΠ / Δημήτρης Παπαμήτσος / IntimeNews

«Troll» νόθευσαν δημόσιο έγγραφο για το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2022, 22:14
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κολέγιο της Βοστώνης
|ΓτΠ / Δημήτρης Παπαμήτσος / IntimeNews

«Troll» νόθευσαν δημόσιο έγγραφο για το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2022, 22:14

Μια, άνευ προηγουμένου, νοθεία σε δημόσιο έγγραφο που αφορά στο ταξίδι του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βοστώνη, διακινείται στο διαδίκτυο, στο οποίο αναγράφεται μεταξύ άλλων, ότι δεσμεύτηκαν χρήματα από τον προϋπολογισμό εξόδων του υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη των εξόδων του κ. Μητσοτάκη σε εκδήλωση «του πολιτιστικού συλλόγου “Οι Κέλτες της Βοστώνης”». Η δαπάνη, όπως γράφει το παραποιημένο έγγραφο, περιλαμβάνει «1000 ευρώ για την αγορά δελτίου ενίσχυσης του Συλλόγου και 55,98 ευρώ για την αγορά τοπικών εδεσμάτων (καρποί αραβοσίτου) και αναψυκτικών τύπου κόλα».

Αυτό είναι το παραποιημένο έγγραφο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε για το θέμα την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η χυδαιότητα και η παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, το περιεχόμενο των οποίων δυστυχώς αναπαράγουν και επώνυμοι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εφθασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο Πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφίας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

ΥΓ. Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα στελέχη του, προσπαθούν να κάνουν θέμα ότι ο Πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να μιλήσει στο Boston College τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό είναι το πραγματικό έγγραφο από το πρόγραμμα Διαύγεια

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...