448
O γκόλφερ Τραμπ στο... εμετικό του παραλήρημα για τον αντίπαλό του στις προεδρικές του Νοεμβρίου | ΥοuΤube

Εμετικός Τραμπ: Μπάιντεν, ένας γέρικος σωρός από σκατά – ελεεινή και τρισάθλια η Κάμαλα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2024, 10:34
O γκόλφερ Τραμπ στο... εμετικό του παραλήρημα για τον αντίπαλό του στις προεδρικές του Νοεμβρίου
|ΥοuΤube

Εμετικός Τραμπ: Μπάιντεν, ένας γέρικος σωρός από σκατά – ελεεινή και τρισάθλια η Κάμαλα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2024, 10:34

Χωρίς τα γκέμια των επίσημων δημόσιων εμφανίσεων ή/και αντιπαραθέσεων -οπως πχ κατά την πρόσφατη τηλεοπτική τους μονομαχία– ο Ντόναλντ Τραμπ απασφάλισε κατά του νυν προέδρου των ΗΠΑ και αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Τζο Μπάιντεν, αλλά και της αντιπροέδρου, Κάμαλα Χάρις, με χυδαίους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Για κακή του τύχη όμως, ο οχετός που εξαπέλυσε σε βάρος του Μπάιντεν -ενθαρρυμένος και από τη θλιβερή εικόνα του αντιπάλου του στο τελευταίο τους debate- κατεγράφη σε βίντεο το οποίο διέρρευσε στα social media και μέσα σε ελάχιστη ώρα έγινε viral (από οπαδούς και μη του επίδοξου επανακάμπτοντος προέδρου) .

Στο βίντεο  (δείτε το κάτω), ο Τραμπ αποκαλεί με ξέχειλη απέχθεια και απαξία τον Μπάιντεν «γέρικο σωρό από σκατά», προεξοφλώντας πως είναι έτοιμος να τα παρατήσει.


«Απλώς τα παράτησε, ξέρετε, εγκαταλείπει την κούρσα», ακούγεται να λέει, καθισμένος σε ένα αμαξίδιο του γκολφ.

«Τον έβγαλα [νοκ άουτ] και αυτό σημαίνει ότι πλέον έχουμε την Καμάλα», συμπεραίνει, εκτιμώντας ότι τουλάχιστον ως αντίπαλος μπορεί να είναι καλύτερη. Στη συνέχεια όμως επιφυλάσσει μία σειρά από απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ:

«Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο αξιολύπητη. Είναι τόσο ελεϊνή, τόσο γ…να κακή»!

Και το βιντεο κλείνει επιστρέφοντας στον Μπάιντεν και την ικανότητα του να ηγηθεί μίας υπερδύναμης όπως οι ΗΠΑ, απέναντι στην Κίνα και τη Ρωσία.

«Μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν; Και ο πρόεδρος της Κίνας -που είναι άγριο άτομο. Είναι ένας άγριος άνθρωπος, πολύ σκληρός τύπος;» διερωτάται με νόημα ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού πρώτα έχει ρωτήσει την ομήγυρη για τη δική του επίδοση στο debate με τον αντίπαλό του στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Η δε απάντηση, αναμενόμενη: «Τα πήγατε φανταστικά, καταπληκτικά», του λένε!

Η ιταμή επίθεση Τραμπ σε Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις δεν έμεινε αναπάντητη, με κύκλους του αμερικανού προέδρου να υπογραμμίζουν:

«Οχι Ντόναλντ. Αυτό που είναι κακό, είναι να στερείς τα δικαιώματα των γυναικών, αυτό που είναι κακό είναι να χάνεις στις εκλογές και να καλείς τον όχλο να επιτεθεί στο Καπιτώλιο, αυτό που είναι κακό είναι να μην πληρώνεις τους φόρους σου».

Κατά τα άλλα, πρόσθεσαν από την ομάδα Μπάιντεν, «θέλει να κάνει τον εαυτό του δικτάτορα, έχοντας  διαπράξει 34 κακουργήματα»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...