181
Ο Γιουκσέλ Ακαλάν απομακρύνει το κορίτσι από τα ερείπια | YouTube

Τουρκία: Ρεπόρτερ άφησε το μικρόφωνο για να σώσει ένα κοριτσάκι από τα ερείπια

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2023, 12:34
Ο Γιουκσέλ Ακαλάν απομακρύνει το κορίτσι από τα ερείπια
|YouTube

Τουρκία: Ρεπόρτερ άφησε το μικρόφωνο για να σώσει ένα κοριτσάκι από τα ερείπια

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2023, 12:34

Ενας τούρκος δημοσιογράφος κατέβασε το μικρόφωνο και έτρεξε να βοηθήσει ένα μικρό κορίτσι που κινδύνεψε από τον δεύτερο μεγάλο σεισμό των 7,5 Ρίχτερ ο οποίος έπληξε την Τουρκία και τη Συρία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Την ώρα που ο Γιουκσέλ Ακαλάν, ρεπόρτερ για τον σταθμό A News, έκανε «ζωντανή» σύνδεση από μία πληγείσα γειτονιά, χτύπησε ξανά με μανία ο Εγκέλαδος και ένα κτίριο λίγα μέτρα πιο πέρα κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα.

Ο Ακαλάν, ο εικονολήπτης και όσοι ήταν παρόντες άρχισαν να τρέχουν προς το σημείο όπου έπεσε το κτίριο, καθώς υπήρχαν άνθρωποι που χρειάζονταν βοήθεια.

Ο ρεπόρτερ είδε μία γυναίκα καλυμμένη από σκόνη να τρέχει με ένα μικρό κορίτσι στην αγκαλιά και έσπευσε να την βοηθήσει. Πήρε το τρομοκρατημένο κορίτσι στην αγκαλιά του και το απομάκρυνε.

Ο Ακαλάν προσπάθησε να καθησυχάσει το κορίτσι και της είπε ότι πέρασε ο κίνδυνος.

«Καθώς κατευθυνόμασταν στα ερείπια για να τραβήξουμε πλάνα από τις προσπάθειες διάσωσης, έγιναν συνεχόμενοι μετασεισμοί και ένας δυνατός κρότος και το κτίριο έπεσε. Υπάρχει σκόνη παντού», έλεγε ο Ακαλάν στην κάμερα, λίγο πριν εντοπίσει το κορίτσι με τη μητέρα του και τρέξει προς το μέρος τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...