117
«Πρώτος των πρώτων» στις πωλήσεις εισιτηρίων ο Μάβερικ (Τομ Κρουζ), όπως άλλωστε είναι και ως πιλότος στην ταινία Top Gun | SCOTT GARFIELD/PARAMOUNT PICTURES

Top Gun-Maverick: Σε δυο ημέρες 248 εκατ. δολάρια στο Box Office

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2022, 22:01
«Πρώτος των πρώτων» στις πωλήσεις εισιτηρίων ο Μάβερικ (Τομ Κρουζ), όπως άλλωστε είναι και ως πιλότος στην ταινία Top Gun
|SCOTT GARFIELD/PARAMOUNT PICTURES

Top Gun-Maverick: Σε δυο ημέρες 248 εκατ. δολάρια στο Box Office

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2022, 22:01

Η νέα ταινία Top Gun Maverick, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ «χάρισε» το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της 100 εκατομμύρια δολάρια  στο box office, ενώ την τρίτη μέρα πρόσθεσε στο ταμείο άλλα 24 εκατομμύρια, από τις πωλήσεις εισιτηρίων μόνο στην Αμερική, όπως ανακοίνωσε η Paramount Pictures.

Παγκοσμίως, ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 248 εκατομμύρια δολάρια περίπου.

«Αυτά τα αποτελέσματα είναι υπέροχα, είναι φανταστικά», δήλωσε ο Κρις Αρονσον, πρόεδρος της εγχώριας διανομής της Paramount στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Είμαι χαρούμενος για όλους! Για την εταιρεία, τον Τομ, τους κινηματογραφιστές», είπε ενθουσιασμένος.

Πριν από αυτή την επιτυχία, το «ακριβότερο πρώτο Σαββατοκύριακο» του Τομ Κρουζ ήταν το 2005 με το «War of the Worlds», το οποίο είχε συγκεντρώσει 64 εκατομμύρια δολάρια σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...