202
Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της NN Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου |

Τοp Employer 2022 η NN Hellas

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2022, 16:02
Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της NN Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου
|

Τοp Employer 2022 η NN Hellas

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2022, 16:02

Για μία ακόμη χρονιά η NN Hellas διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης από το Ινστιτούτο “Top Employers”, τον παγκόσμιο οργανισμό που αναγνωρίζει την αριστεία στις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η NN Hellas, ακολουθώντας ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και πιστή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», επιδιώκει να αποτελεί μια πρότυπη ασφαλιστική εταιρία σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς της. Στο πλαίσιο αυτό, η βράβευση έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσπάθειες για ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον, ακόμη και εν μέσω πρωτοφανών συνθηκών λόγω της πανδημίας.

Αποτελεί έτσι τη μοναδική ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που για τέταρτη συνεχή χρονιά λαμβάνει τη συγκεκριμένη αναγνώριση.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της NN Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου, δήλωσε για τη νέα διάκριση: «Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους εργαζομένους μας στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, προστατεύοντας την υγεία τους και φροντίζοντας όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους. Επιπλέον, ενισχύουμε τις δεξιότητές τους, προσφέρουμε ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης.»

Με τη σειρά της η γενική διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Λώρα Αναστασοπούλου, σημείωσε: «Η συγκεκριμένη πιστοποίηση παγκόσμιας εμβέλειας, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, μας δημιουργεί ικανοποίηση αλλά και ευθύνη. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε άριστες εργασιακές συνθήκες ακόμη και σε digital περιβάλλον, μέσω νέων τρόπων εργασίας».

Παράλληλα με την NN Hellas, την πιστοποίηση έλαβε και ο Όμιλος ΝΝ σε εννέα ακόμη χώρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News