188
Η ένδειξη στο ραντάρ της Τροχαίας για τα 212... στη Βουλιαγμένης | ΥοuΤube /ΕΛ.AΣ.

Τον έπιασαν στη Βουλιαγμένης να τρέχει με 212 χλμ./ώρα! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2020, 14:47
Η ένδειξη στο ραντάρ της Τροχαίας για τα 212... στη Βουλιαγμένης
|ΥοuΤube /ΕΛ.AΣ.

Τον έπιασαν στη Βουλιαγμένης να τρέχει με 212 χλμ./ώρα! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2020, 14:47

Ξημερώματα Σαββάτου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Την ίδια ημέρα του τρομακτικού τροχαίου στα Λιμανάκια  (δείτε το βίντεο κάτω), ραντάρ της Τροχαίας «έπιασε» οδηγό να έχει αναπτύξει ταχύτητα άνω των 200 χλμ./ώρα στο ύψος του Αλίμου, με την ΕΛ.ΑΣ. να δίνει στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο.

Στο βίντεο από τον έλεγχο της Τροχαίας στη Βουλιαγμένης, φαίνεται καθαρά η μέτρηση του ραντάρ στα 212 χλμ./ώρα λίγο πριν ακινητοποιηθεί το ΙΧ και επιβληθούν στον οδηγό του –που μπέρδεψε την κεντρική λεωφόρο με πίστα αγώνων– τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Την ίδια ημέρα στην Αθηνών – Σουνίου επαναλήφθηκε για μία ακόμη φορά το γνωστό σκηνικό των αυτοσχέδιων αγώνων, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται (ούτε κουβέντα βέβαια για μέτρα αποφυγής συνωστισμού) στο πλάι του δρόμου, στο ύψος της Βάρκιζας, για να παρακολουθήσει το «θέαμα».

Ενας από τους οδηγούς, ωστόσο, μάλλον υπερεκτίμησε τις οδηγικές του ικανότητες και μπαίνοντας με μεγάλη ταχύτητα σε μία από τις στροφές στα Λιμανάκια, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια να παρασύρει διερχόμενη μηχανή με δύο επιβαίνοντες. Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ οι παριστάμενοι έμειναν να κοιτούν απαθείς το κατά τα άλλα σοκαριστικό τροχαίο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...