197
Οδοφράγματα από τους Ρομά τη νύχτα της Δευτέρας | tharrosnews.gr

«Τον είδα στην αυλή μου και τον πυροβόλησα» – Eκρυθμη η κατάσταση στη Μεσσήνη

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2020, 08:58
Οδοφράγματα από τους Ρομά τη νύχτα της Δευτέρας
|tharrosnews.gr

«Τον είδα στην αυλή μου και τον πυροβόλησα» – Eκρυθμη η κατάσταση στη Μεσσήνη

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2020, 08:58

Επί ποδός παραμένει ολόκληρη η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τη Δευτέρα από Ρομά κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών για τον θάνατο ομοφύλου τους από τα σκάγια 64χρονου σε χωριό του  Δήμου Μεσσήνης.

Συγγενείς του θύματος ζητούν εκδίκηση. «Θα το πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Τι έφταιγε το παιδί;», φώναζαν την ώρα που τα επεισόδια έπαιρναν διαστάσεις με φθορές σε καταστήματα της περιοχής και αυτοκίνητα.

Λόγω των επεισοδίων, η Αστυνομία υποχρεώθηκε να διακόψει την κυκλοφορία, τόσο στο κόμβο της Μεσσήνης προς Μελιγαλά όσο και πριν από τη διασταύρωση Καρτερόλι με Πιπερίτσα.

«Τον είδα στην αυλή μου και πήρα την καραμπίνα και έριξα. Δεν ήθελα να προκαλέσω κακό», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 64χρονος δράστης του φονικού.

Ο ίδιος επέμεινε ότι σκοπός του νεαρού Ρομά ήταν να τον ληστέψει και γι’ αυτό, υποστήριξε, πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα για εκφοβισμό. Τα σκάγια όμως βρήκαν τον νεαρό, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Ο συγγενείς του θύματος, από την άλλη, υποστηρίζουν ότι μπήκε στο κτήμα του ηλικιωμένου για να «μαζέψει απλά μερικά λεμόνια και όχι για να ληστέψει!».

Σε εξέλιξη είναι η προανάκριση για το αιματηρό περιστατικό, ενώ σε βάρος του 64χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...