208
| CreativeProtagon

Τόλης Βοσκόπουλος: Μνημονεύθηκε από τα μουσικά βραβεία Grammy

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2022, 17:50

Τόλης Βοσκόπουλος: Μνημονεύθηκε από τα μουσικά βραβεία Grammy

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2022, 17:50

Την πρωτοβουλία των βραβείων Grammy να τιμήσουν την προσφορά του Τόλη Βοσκόπουλου στη μουσική γνωστοποίησε την Πέμπτη, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, η Αντζελα Γκερέκου.

Ο  έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 81 του χρόνια, συγκαταλέγεται μεταξύ των καλλιτεχνών εκείνων για τους οποίους η Ακαδημία των βραβείων έκανε ειδική μνεία, στο πλαίσιο της κατηγορίας «In Memoriam», η οποία είχε τον δικό της «χώρο» στη φετινή τηλεοπτική μετάδοση των Grammy, στις αρχές του μήνα.

Πρόκειται για «μια λίστα καλλιτεχνών και επαγγελματιών της βιομηχανίας που η μουσική κοινότητα έχασε από τον Ιανουάριο του 2021 έως τις 15 Μαρτίου 2022», αναφέρει σχετικά ο επίσημος ιστότοπος των διοργανωτών. Με αυτό τον τρόπο, η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ χαιρετίζει «τη συνεισφορά τους στον πολιτισμό και την κοινότητά μας».

Η σχετική λίστα περιλαμβάνει δεκάδες ονόματα με εκείνο του Τόλη Βοσκόπουλου να απαντάται ως «Apostolos “Tolis” Voskopoulos» και την χήρα του να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της την εν λόγω αναφορά.

Την ανάρτηση συνοδεύει μία φωτογραφία του αγαπημένου τραγουδιστή, πάνω στην οποία αναγράφεται με μεγάλα γράμματα πως «τα βραβεία Grammy τίμησαν τον Έλληνα μουσικό θρύλο, Τόλη Βοσκόπουλο», ενώ στη λιτή λεζάντα απαντάται μια «καρδιά» και ένα emoji για «ευχαριστώ».

View this post on Instagram

A post shared by Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...