294
Η Βιολέτ Γκιγκανό σε ένα από τα ταξίδια της | .

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Γαλλίδας στα Χανιά συνεχίζεται – Η έκκληση των φίλων της

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2021, 13:10
Η Βιολέτ Γκιγκανό σε ένα από τα ταξίδια της
|.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Γαλλίδας στα Χανιά συνεχίζεται – Η έκκληση των φίλων της

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2021, 13:10

Για έβδομη ημέρα αγνοείται η τύχη της 29χρονης Βιολέτ Γκιγκανό, της γαλλίδας νοσοκόμας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάντης, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 24 Ιουνίου στο Ελαφονήσι της Κρήτης.

Η γυναίκα είχε κλείσει δωμάτιο στην Παλαιόχωρα για τις 25 Ιουνίου όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Οπως είναι φυσικό, οι φίλοι της και η οικογένειά της Γαλλίδας ανησυχούν για την τύχη της ενώ ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες από παλαιότερα ταξίδια της Βιολέτ απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Στις αναρτήσεις τους οι φίλοι της κάνουν λόγο για μια κοπέλα που λάτρευε τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις και κυρίως την πεζοπορία. Ήταν μεγάλη φυσιολάτρης και συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες από τα μέρη τα οποία επισκεπτόταν δείχνοντας την ομορφιά της φύσης.

Οι Αρχές χτενίζουν την περιοχή από την Παλαιόχωρα προς το Ελαφονήσι αφού η τελευταία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ήταν από το Ελαφονήσι δηλώνοντας ότι είχε φτάσει εκεί μετά από πεζοπορία τριών ωρών. Το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε νοικιάσει για τις διακοπές της εντοπίστηκε στην περιοχή Κριός απ’ όπου φαίνεται να ξεκίνησε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ. Στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόδασος, εντοπίστηκε από λουόμενους ένα γυναικείο smart watch που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη.

Το «έξυπνο ρολόι» όμως εξαφανίστηκε, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που τον είχαν αφήσει οι λουόμενοι.

Τη Γαλλίδα αναζητά η Πυροσβεστική, σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, τέσσερις ομάδες εθελοντών, η αστυνομία ενώ χρησιμοποιούνται drones αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Τέλος έχει πετάξει και αστυνομικό ελικόπτερο που χτενίζει την περιοχή.

Με τις έρευνες εντοπισμού της να μην έχουν αποδώσει καρπούς εκδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης Μissing Alert από το «Χαμόγελο του παιδιού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...