503
Φωτογραφία από το εσωτερικό του νέου καταστήματος της Public στο Golden Hall |

Το θαυμαστό, καινούργιο Public στο Golden Hall

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2021, 13:29
Φωτογραφία από το εσωτερικό του νέου καταστήματος της Public στο Golden Hall
|

Το θαυμαστό, καινούργιο Public στο Golden Hall

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2021, 13:29

«Τον Ιούνιο οι καταναλωτές επέστρεψαν στα φυσικά καταστήματα», λέει ο Ρούμπυ Μπουρλάς, CEO της Public – MediaMarkt. Βρίσκεται στο νέο Public στο Golden Hall, που από τη Δευτέρα άνοιξε τις εισόδους του για το κοινό. Κοιτάει και ο ίδιος το κατάστημα και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος και υπερήφανος γι’ αυτό που όλοι βλέπουμε. Η λέξη «νέο» είναι σίγουρα φτωχή για να το περιγράψει και το «βλέπουμε» καλύπτει μόνο μία αίσθηση. Το Public του Golden Hall, όμως, είναι ένα κατάστημα για όλες τις αισθήσεις.

Από το βιβλιοπωλείο (με την ψηλότερη βιβλιοθήκη των Public περισσότερους και 25.000 τίτλους στα ράφια της) έως τις παιχνιδοσυσκευές και από το τμήμα της τεχνολογίας έως το ποδοσφαιρικό «γήπεδο», χώροι φωτεινοί, άνετοι, ευχάριστοι στην περιήγηση αλλά και στην παραμονή, δίνουν το στίγμα της νέας φιλοσοφίας της αλυσίδας, όπως διαμορφώθηκε και κατά την περίοδο του λοκντάουν.

«Στο νέο κατάστημά μας στο Golden Hall υιοθετούμε μια νέα, βιωματική προσέγγιση στην παρουσίαση των προϊόντων, κάνοντας συνολικά την επίσκεψη ακόμη πιο ξεχωριστή για όλη την οικογένεια», λέει ο κ. Μπουρλάς και προσθέτει: «Οι πελάτες μας αξίζουν την καλύτερη εμπειρία αγορών, γι’ αυτό κι εμείς επενδύουμε σε ένα σύγχρονο πρότυπο φυσικών καταστημάτων, με επίκεντρο τη δική τους ανάγκη για περισσότερα είδη ψυχαγωγίας, τεχνολογίας αλλά και για μικροσυσκευές. Παραμένοντας πιστοί στον στρατηγικό μας σχεδιασμό, εξελίσσουμε συνεχώς το omnichannel δίκτυό μας και εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας, δίνοντας έμφαση στην ευκολία, την ταχύτητα και την ευχάριστη εμπειρία αγορών, σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου, online ή offline».

Το νέο κατάστημα καλύπτει 3.200 τ.μ. και εκτείνεται σε τρία επίπεδα, όπου περισσότεροι από 50.000 κωδικοί προϊόντων περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Οι χώροι έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενθαρρύνουν την επαφή με τα προϊόντα. Το κατάστημα διαθέτει ψηφιακές οθόνες και σημάνσεις που ενημερώνουν για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης παραλαβής των online παραγγελιών τους σε ειδικά σημεία εντός του καταστήματος (Pick Up Points), υποστηρίζει την υπηρεσία παραγγελίας από το κατάστημα και παραλαβής σε οποιοδήποτε χώρο αλλά και την υπηρεσία παραλαβής παραγγελίας αυθημερόν από το κατάστημα (Same Day Store Pickup).

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ανέπαφες πληρωμές σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο νέο Public.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δίνει την αίσθηση του σπιτιού και διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, βρίσκουμε μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές και προϊόντα για το σπίτι αλλά και την προσωπική φροντίδα (συσκευές και σκεύη μαγειρικής, συστήματα σιδερώματος, μηχανές καφέ, ηλεκτρικές σκούπες, συσκευές περιποίησης κ.α.).

Προφανώς δεν λείπουν χιλιάδες επιλογές σε είδη δώρων, καθώς και σε εποχικά είδη, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ενώ για τους και τις ποδοσφαιρόφιλους υπάρχει και… γήπεδο! Λόγω Euro 2020 προφανώς, ένας χώρος έχει μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό σαλόνι, με με προβολείς, αυτοκόλλητο γρασίδι στο πάτωμα, κερκίδες- πολυθρόνες και τηλεόραση 85 ιντσών.

Αναγνωστήριο, χώρος εκδηλώσεων, kids’ area, gaming zone, δύο πρωτοποριακά Audio Rooms και ένα σαλόνι αναμονής (για όσο επισκευάζονται οι συσκευές ή για όσο «οι άλλοι» ψωνίζουν) διαμορφώνουν μια μοναδική εμπειρία για όσους επισκεφτούν το νέο Public στο Golden Hall.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...