469
O Ραμζάν Καντίροφ σπέρνει παιδιά χρησιμοποιώντας πολλές γυναίκες, ιδίως πολύ μικρές | Sputnik/Sergey Bobylev/Kremlin via REUTERS

Το σπέρμα του Καντίροφ τρέλανε τον ληξίαρχο!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2024, 11:30
O Ραμζάν Καντίροφ σπέρνει παιδιά χρησιμοποιώντας πολλές γυναίκες, ιδίως πολύ μικρές
|Sputnik/Sergey Bobylev/Kremlin via REUTERS

Το σπέρμα του Καντίροφ τρέλανε τον ληξίαρχο!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2024, 11:30

Με τις γαμήλιες ή οικογενειακές ή αναπαραγωγικές συνήθειες των μουσουλμάνων και ειδικά των Τσετσένων, κυρίως δε του ηγέτη τους Ραμζάν Καντίροφ, ασχολήθηκε η Repubblica αναμεταδίδοντας τα «ευρήματα» έρευνας δημοσιογράφων της ρωσικής «ανεξάρτητης ιστοσελίδας» Proekt. Βάσει αυτών των στοιχείων, λοιπόν, «τουλάχιστον έξι από τα δεκατέσσερα παιδιά του Καντίροφ δεν γεννήθηκαν από την επίσημη σύζυγό του, Μεντνί, αλλά από άλλες τρεις γυναίκες, οι οποίες εγκυμονούσαν όταν ακόμη ήταν έφηβες».

Και το «σκάνδαλο» δεν σταματά σε αυτό το σημείο: «Οσοι γεννήθηκαν από αυτές τις μυστικές ενώσεις, σήμερα καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στην Τσετσενία. Μέσω γάμων που συνήψαν με τα τέκνα των στενότερων συνεργατών του Καντίροφ, εδραιώνουν την εξουσία των Καντίροφ και προετοιμάζουν τη βασισμένη στην ιεραρχία της συγγένειας διαδοχή».

Η Repubblica επικαλέστηκε μαρτυρία «ανώνυμης πηγής του Proekt»για να γράψει ότι «το πάθος του Καντίροφ για τις όμορφες και τις πολύ νεαρές γυναίκες εκδηλώθηκε όταν ήταν ο ίδιος νεαρός και ζούσε στη σκιά του πατέρα του, Αχμαντ». Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης είπε ότι ο Καντίροφ υιός προτιμά τις παρθένες, συνήθως πρωτοετείς φοιτήτριες. Μάλιστα έχει ειδικό συνεργάτη για αυτήν τη δουλειά, ο οποίος «διατηρεί επαφές με πολλές νεαρές Τσετσένες, με δεκάδες, ίσως και με εκατοντάδες».

Από συνομιλίες με ανθρώπους του περιβάλλοντος Καντίροφ προέκυψε, σημείωσε το μέσο της Ρώμης, ότι ο τσετσένος αρχηγός ενέπλεξε στο παιχνίδι του και ντόπιους κληρικούς, μουσουλμάνους βέβαια, ώστε να αποφευχθούν κατηγορίες περί μοιχείας. Ωστόσο όλοι στην Τσετσενία ξέρουν ότι οι κοπέλες είναι παλλακίδες του Καντίροφ, άρα θεωρούνται στιγματισμένες.

«Ο τρίτος γιος του Καντίροφ, ονόματι Αδάμ, γεννήθηκε το 2007 από τη 16χρονη Ζαμίρα Τζαμπραΐλοβα, ένα πρώην μοντέλο που ανέβηκε γρήγορα στις τάξεις της τοπικής πολιτικής. Το περασμένο φθινόπωρο το αγόρι εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που έγινε viral να δέρνει κάποιον κρατούμενο επειδή έκαψε ένα Κοράνι. Ο Αδάμ ήταν τότε 25 ετών και όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά επιβραβεύτηκε. Ο πατέρας του τού εμπιστεύτηκε τη διοίκηση της υπηρεσίας προσωπικής ασφαλείας του».

Ακολούθησαν γεννήσεις και γάμοι: «Ο δεύτερος γιος, ο Ελι, γεννήθηκε το 2006 από τη 14χρονη Φατίμα Χαζούεβα. Η ίδια μήτρα χάρισε στον Καντίροφ τη θυγατέρα Ασούρα, το 2012, και τα δίδυμα Εσλετ και Σέιχ-Αχμαντ, το 2015. Ο Σέιχ-Μοχάμεντ, γεννημένος το 2014, λέγεται ότι είναι γιος της διάσημης τσετσένας χορεύτριας και τραγουδίστριας Αμινάτ Αχμάντοβα. Τα αγόρια του Καντίροφ διάλεξαν νύφες από το περιβάλλον του πατέρα τους, μία ανιψιά βουλευτή και μία κόρη γερουσιαστή, κορίτσια νεότατα. Οι γάμοι έγιναν με μεγάλη μυστικότητα, σε αντίθεση με τον γάμο του μεγαλύτερου γιου του, του Αχμαντ, με τον οποίο ασχολήθηκε ακόμη και ο Πούτιν».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στις κόρες του Καντίροφ: «Οι θυγατέρες του παντρεύτηκαν επίσης άτομα από τον κύκλο του ηγέτη. Η Αϊσάτ παντρεύτηκε τον γιο ενός συμφοιτητή του πατέρα της, ενώ σε ηλικία 17 ετών η Χαντιζάτ παντρεύτηκε τον γιο του επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας του Αχμαντ Καντίροφ. Και η Ταμπίκ, μόλις στα 17 της, παντρεύτηκε τον γιο ενός συμμαθητή του πατέρα της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...