227
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Μεγάλη Πέμπτη παρακολούθησε την λειτουργία των Αγίων Παθών στην Μητρόπολη Αθηνών | IntimeNews

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών – Ξεκούραση πριν τις ευρωεκλογές

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2024, 13:31
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Μεγάλη Πέμπτη παρακολούθησε την λειτουργία των Αγίων Παθών στην Μητρόπολη Αθηνών
|IntimeNews

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών – Ξεκούραση πριν τις ευρωεκλογές

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2024, 13:31

Την ευκαιρία να περάσουν στιγμές ξεκούρασης έχουν και οι πολιτικοί αρχηγοί τις ημέρες του Πάσχα λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Τήνο με την οικογένειά του προκειμένου να περάσουν μαζί τις ημέρες του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι την Μεγάλη Πέμπτη ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε την λειτουργία των Αγίων Παθών στην Μητρόπολη Αθηνών.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα. Εκτός από τις επισκέψεις και τις επαφές με τοπικούς παράγοντες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά του, θα παραστεί στις ακολουθίες των ημερών και θα παρακολουθήσει και τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί τους Παξούς.

Στην Αθήνα θα παραμείνει τις πρώτες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα παραστεί τη Μεγάλη Παρασκευή στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.

Την Τρίτη του Πάσχα πάντως θα επισκεφτεί τη Σέριφο και στη συνέχεια ξεκινά περιοδεία στην Κρήτη.

Από την άλλη, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαμία, όπου αναμένεται να κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το Πάσχα ο Κυριάκος Βελόπουλος, στο Κιλκίς ο Δημήτρης Νατσιός και στην Καλαμάτα ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...