186
|

Το μήνυμα των φίλων του Παναθηναϊκού στους παίκτες της ομάδας

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2024, 14:19

Το μήνυμα των φίλων του Παναθηναϊκού στους παίκτες της ομάδας

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2024, 14:19

Στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR ως εστεμμένου πρωταθλητή της Euroleague, το κλίμα ήταν πανηγυρικό.

Από τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, δεν θα μπορούσε να λείπει το Πάμε Στοίχημα, Μέγας Χορηγός του Παναθηναϊκού. Φρόντισε μάλιστα, να μεταφέρει στον προπονητή Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες, τα μηνύματα των φίλων της ομάδας για την κατάκτηση του πολυπόθητου έβδομου αστεριού.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, γεμίζοντας με συγκίνηση όλους τους παρευρισκόμενους στο ΟΑΚΑ.

Φωτογραφίες από το …ταξίδι στα αστέρια

Το Πάμε Στοίχημα επεφύλασσε και άλλες εκπλήξεις στους φιλάθλους.

Όσοι βρέθηκαν βράδυ στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο AR video booth του μεγάλου χορηγού του Παναθηναϊκού και να αποκτήσουν μια μοναδική αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον Εργκίν Αταμάν, τον Κώστα Σλούκα και το τρόπαιο της Eurolegaue, για να την μοιραστούν με τους φίλους τους στα social media.

Και επειδή η δράση δεν σταματάει στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ένα τυχερό ζευγάρι της kiss cam του pame stoixima, διεκδίκησε 3.000€ με δύο προσπάθειες για σουτ από το κέντρο του παρκέ, ενώ 30 συλλεκτικά t-shirts με το νέο σήμα της ομάδας, μοιράστηκαν σε τυχερούς φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR.

Επίσης, ένας υπερτυχερός του Instagram διαγωνισμού του ΟΠΑΠ, με τον συνοδό του, είδε τον αγώνα από την baseline του γηπέδου, στην Πολυθρόνα του Πάμε Στοίχημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...