287
|

Το μεγάλο πάρτι της Στέγης επιστρέφει στη γειτονιά του Νέου Κόσμου

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 17:42

Το μεγάλο πάρτι της Στέγης επιστρέφει στη γειτονιά του Νέου Κόσμου

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 17:42

Το πάρτι της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση επιστρέφει στη γειτονιά του Νέου Κόσμου. Μαζί του, επιστρέφουμε και εμείς. Ομως, δεν ερχόμαστε απλά πίσω. Ερχόμαστε πιο κοντά. Ο ένας με την άλλη. Αγκαλιά με όλη την πόλη, στην πρώτη μας συνάντηση προτού ξεκινήσει η καινούρια σεζόν.

Το πάρτι στη γειτονιά είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Στέγης –η ανάσα που τόσο χρειαζόμαστε προτού βουτήξουμε στις δράσεις της νέας σεζόν. Στον Νέο Κόσμο, εκεί όπου που κάθε χρόνο χορεύουν περισσότεροι από 10.000 ανθρώπους, στο καθιερωμένο street πάρτι που μας παρασύρει και μας ενώνει.

Το πρόγραμμα, σε συνεργασία με το Plisskën Festival, ξεκινά με ένα ξεσηκωτικό παιδικό πρόγραμμα από το Bobos Arts Festival με μουσική, χορό, bubbles και πολλές άλλες εκπλήξεις –γιατί σε ποιον δεν αρέσουν; Περιλαμβάνει DJ set με επιλεγμένες μουσικές για όλη την οικογένεια από το «Bobos Family Radio», διαδραστικό χορευτικό δρώμενο από την ομάδα χορού «Art can Act», Bubble Show από τους «Kokoika», περιφερόμενο δρώμενο από τους «Μαριονέτες Τζίκας».

Την ένταση θα ανεβάσει ένα πολυσυλλεκτικό lineup με αναπάντεχα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής: o Αθηναίος μύστης της northern soul και κυνηγός σπάνιων βινυλίων DJ Breakin Moves, η νέα φωνή της ελληνικής ραπ Ladele, η Billie Kark με το δικό της Πάρτι, το φαινόμενο της ελληνικής house και τέκνο σκηνής K.atou, το δυναμικό hip-hop δίδυμο των Joker/Two-Face και, τέλος, η εκρηκτική Αυστραλιανή DJ και παραγωγός HAAi με τη μελωδική τέκνο της.

Lineup

HAAi

Joker/Two-Face

atou

Billie Kark

Ladele

Breakin Moves

Παιδικό πρόγραμμα από το Bobos Arts Festival

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...