213
|

Το Mega ανακοίνωσε την Ελένη Μενεγάκη

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2021, 10:50

Το Mega ανακοίνωσε την Ελένη Μενεγάκη

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2021, 10:50

Μια μεγάλη μεταγραφή ανακοίνωσε την Πέμπτη το Mega: η Ελένη Μενεγάκη εντάσσεται στο πρόγραμμα του καναλιού με καθημερινή εκπομπή από τη σεζόν 2021-22.

Η κυρία Μενεγάκη, η οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην τηλεόραση από το συγκεκριμένο κανάλι τη δεκαετία του 1990 –με έναν δεύτερο ρόλο στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banga»– απείχε εφέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, έχοντας αποχωρήσει από τον Alpha, όπου κρατούσε επί χρόνια την πρωινή ζώνη.

Η διάρκεια και η δημοτικότητα της κυρίας Μενεγάκη σε πρωινές εκπομπές, πρώτα στον ANT1 και έπειτα στον Alpha, έκαναν τα ελληνικά media να τη βαφτίσουν «βασίλισσα της πρωινής ζώνης».

Η ανακοίνωση του Mega ήταν η ακόλουθη:

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News