596
Το θύμα την εν ψυχρώ εκτέλεσης με τον δολοφόνο της σε παλαιοτερη φωτογραφία τους | INTIMEnews

Το μαρτύριο της 43χρονης στα χέρια του 71 ετών συντρόφου της μέχρι την εν ψυχρώ εκτέλεσή της στη Σαλαμίνα

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2023, 17:08
Το θύμα την εν ψυχρώ εκτέλεσης με τον δολοφόνο της σε παλαιοτερη φωτογραφία τους
|INTIMEnews

Το μαρτύριο της 43χρονης στα χέρια του 71 ετών συντρόφου της μέχρι την εν ψυχρώ εκτέλεσή της στη Σαλαμίνα

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2023, 17:08

Στις 2 Δεκεμβρίου είχε υποβάλει μήνυση κατά του 71 ετων συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία. Για να γλιτώσει από τη μανία του και ενώ είχε προηγηθεί άγριος ξυλοδαρμός της στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν στη Σαλαμίνα, η 43χρονη γυναίκα προσπάθησε να βρει καταφύγιο μαζί με τον 15χρονο γιο της στο πατρικό της. Κατόπιν σύστασης των αστυνομικών του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος πήρε και panic button αλλά το πρωί της Τρίτης δεν πρόλαβε -όπως προκύπτει από το τραγικό της τέλος- να το χρησιμοποιήσει και έπεσε νεκρή από το χέρι του συντρόφου της. Την είχε πυροβολήσει εξ επαφής στην πόρτα του σπιτιού της μητέρας της στα Αμπελάκια.

Ολα ξείνησαν το  μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν η 43χρονη μετέβη στο ΑΤ Σαλαμίνας για να υποβάλει μήνυση σε  βάρος του 71 ετών  συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση. Οπως κατήγγειλε, το προηγούμενο βράδυ την απείλησε, τη χτύπησε καθυβρίζοντας τη και έφυγε αφού πρώτα της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και το αυτοκίνητό της.

Ο άγριος ξυλοδαρμός της το βράδυ της Παρασκευής ήταν η κορύφωση του μαρτυρίου που βίωνε επί επτά συναπτά έτη.

Οπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, από τα δυνατά χτυπήματα που της κατάφερε, της έσπασε το πόδι!

«Την Παρασκευή το βράδυ είχε γίνει ένας τσακωμός. Φασαρία πολλή, ξύλο από ό,τι κατάλαβα. Φώναζε η κοπέλα, της πήρε το κινητό, της πήρε και το αμάξι και έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε εκεί, έπεσε κι άλλο ξύλο. Ακουσα την κοπέλα να φωνάζει “βοήθεια ρε παιδιά, βοηθήστε με“. Δεν βγήκε κανείς έξω να βοηθήσει την κοπέλα. Από ό,τι ακούω αυτό γινόταν για πολλά χρόνια», ανέφερε ένας από τους γείτονες του ζευγαριού.

Από την Αστυνομία εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του δράστη του άγριου ξυλοδαρμού εντός των ορίων του αυτοφώρου, το οποίο όμως έληξε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Οι αστυνομικοί φέρονται να πρότειναν στην 43χρονη να πάρει panic button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει, ενώ παράλληλα την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου διέμενε μαζί με τον σύντροφό της, κάτι το οποίο και έκανε, πηγαίνοντας με το παιδί της – που φέρεται να είναι άτομο με ειδικές ανάγκες-  στο πατρικό της.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης ο 71 ετών σύντροφός της πήγε στο σπίτι στα Αμπελάκια και την πυροβόλησε εξ επαφής (πιθανότατα) με καραμπίνα (οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, από το τζαμάκι της πόρτας!).

Με την εν ψυχρώ εκτέλεση της 43χρονης είχε πέσει η αυλαία στο πολυετές μαρτύριο που υπέμενε στα χέρια του ανθρώπου με τον οποίο συζούσε μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της.

Στο σημείο της δολοφονιας ρέθηκαν δύο κάλυκες, ενώ όπως διαπιστώθηκε, η γυναίκα έφερε δύο τραύματα, ένα στην κοιλιακή χώρα και ένα στον θώρακα.

Σοκαρισμένη από το φονικό στην πόρτα του σπιτιου της, η μητέρα της έδειξε ως δράστη της δολοφονίας τον 71 ετών άνδρα ο οποίος και αναζητείται από την Αστυνομία.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς το ξημέρωμα, γύρω στις 6.30, απλά επειδή είναι και η εποχή κυνηγιού δεν δώσαμε σημασία. Είναι ήσυχη γειτονιά και το χωριό γενικά εδώ. Αποκαλύφθηκε μετά όταν γύρισε η μητέρα της και άνοιξε την πόρτα και είδε το πτώμα. Είχε πυροβοληθεί εξ’ επαφής δηλαδή. Ακουσα τις φωνές και έτρεξα να τη βοηθήσω γιατί ήταν ημιλιπόθυμη η γυναίκα και είδα και τη σορό. 8 και κάτι άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει “το παιδί μου, το παιδί μου”, τρέχω, ανθρώπινο, γειτόνισσα είναι, να βοηθήσω. Και βλέπουμε, δυστυχώς, την κοπέλα νεκρή», περιέγραψε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες αμέσως μετά τη δολοφονία.

«Ηταν σκεπασμένη με ένα σεντόνι. Δηλαδή, είχε το θράσος τη σκέπασε κιόλας φεύγοντας», παρατήρησε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...