344
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή του 40χρονου στο δικαστικό μέγαρο Σπάρτης | YouTube/ERT

Το κινητό «καίει» τον 40χρονο παιδοβιαστή της Σπάρτης: Είχε μυστικό φάκελο με φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη του

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2024, 15:47
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή του 40χρονου στο δικαστικό μέγαρο Σπάρτης
|YouTube/ERT

Το κινητό «καίει» τον 40χρονο παιδοβιαστή της Σπάρτης: Είχε μυστικό φάκελο με φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη του

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2024, 15:47

Και μόνο η αναφορά της είδησης από τη Σπάρτη είναι μια γροθιά στο στομάχι: 40χρονος βίαζε την εννιάχρονη σήμερα κόρη του, από τότε που το κοριτσάκι ήταν τεσσάρων ετών. Συνελήφθη όταν η μητέρα κατήγγειλε τη δράση του συζύγου της – και όλα αυτά χάρη στην επιμονή του αδελφού του θύματος. Αυτός ο φρικτός άνθρωπος συνελήφθη, οδηγήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στα δικαστήρια Σπάρτης, υπό έντονες αποδοκιμασίες και φορώντας ο ίδιος αλεξίσφαιρο και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτής της φρικιαστικής ιστορίας έπαιξε ο 11χρονος αδελφός του κοριτσιού, ο οποίος πριν από λίγα βράδια παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά ανάμεσα στον πατέρα του και την εννιάχρονη και στη συνέχεια ξεκίνησε επίμονες ερωτήσεις προς τη μητέρα του που είχαν ως αποτέλεσμα η μικρή αδελφή του να βάλει τα κλάματα και να εκμυστηρευτεί τελικά στη μαμά, τη φρίκη που βίωνε από τις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα της.

Μεταξύ άλλων,  40χρονος φέρεται να απειλούσε την εννιάχρονη ότι αν μιλούσε «Θα έβαζαν το μπαμπά φυλακή επειδή τους ζηλεύουν».

Το ζευγάρι ζούσε στο Μενίδι και χώρισε πριν από τέσσερα χρόνια. Η γυναίκα στη συνέχεια μετακόμισε σε χωριό της Σπάρτης και λίγο μετά την ακολούθησε και ο δράστης «για να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του», όπως έλεγε.

Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ στην Σπάρτη αιφνιδίασαν τον 40χρονο και με μια καλά οργανωμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν όταν βγήκε από το σπίτι του σε τοπική κοινότητα κοντά στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.

«Πρόκειται για την πιο σκληρή περίπτωση αιμομίκτη παιδοβιαστή που έχουμε χειριστεί αναμφίβολα», ανέφερε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες, στα parapolitika.gr, τα οποία περιέγραψαν τον δράστη ως υμνητή της χούντας και του Κασιδιάρη.

Οι αστυνομικοί, εξετάζοντας το κινητό του 40χρονου, ανακάλυψαν κρυμμένο φάκελο με τουλάχιστον 79 φωτογραφίες και δύο βίντεο, με πορνογραφικό υλικό με την ανήλικη κόρη του. Ενώ, τόσο το κινητό του, όσο και δύο παιχνιδομηχανές κατασχέθηκαν και εστάλησαν για περαιτέρω διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ο κατηγορούμενος πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων χωρίς να πει το παραμικρό. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...