258
Η Ντόρα Μπακογιάννη προσφάτως στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς | INTIMEnews

Το «καρφί» της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Αντώνη Σαμαρά

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2018, 14:12
Η Ντόρα Μπακογιάννη προσφάτως στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς
|INTIMEnews

Το «καρφί» της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Αντώνη Σαμαρά

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2018, 14:12

Τη διαγραφή Μίχαλου από τη Νέα Δημοκρατία κλήθηκε να σχολιάσει η Ντόρα Μπακογιάννη  κατά την παρουσία της στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Η πρώην υπουργός απέφυγε να απαντήσει ευθέως, αφήνοντας ωστόσο αιχμή για τη δική της διαγραφή, τον Μάιο του 2010, από τον Αντώνη Σαμαρά.

«Βρήκατε λάθος να ρωτήσετε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη, καθώς όπως υπενθύμισε, «εμένα με έχει διαγράψει ο Αντώνης Σαμαράς μετά βαΐων και κλάδων».

Όσο για τη διαγραφή του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κωνσταντίνου Μίχαλου, από τη Nέα Δημοκρατία, η πρώην υπουργός αρκέστηκε να πει ότι «τα κόμματα έχουν πολλές φορές τις δικές τους δυναμικές και για να μπορέσουν να κρατηθούν και ενωμένα και να κρατηθούν και με μία ενότητα λόγου, παίρνουν αποφάσεις οι οποίες είναι δύσκολες».

Αναλυτικά η δήλωση Μπακογιάννη έχει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ως εξής:

«Τα κόμματα έχουν πολλές φορές τις δικές τους δυναμικές και για να μπορέσουν να κρατηθούν και ενωμένα και να κρατηθούν και με μία ενότητα λόγου, παίρνουν αποφάσεις οι οποίες είναι δύσκολες. Εάν τώρα εμένα με καλείτε να δικαιολογήσω διαγραφή, βρήκατε λάθος άνθρωπο να ρωτήσετε. Διότι εγώ φανατικά είμαι εναντίον των διαγραφών, καθότι έχω διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία. Όπως ξέρετε με έχει διαγράψει ο Αντώνης Σαμαράς μετά βαΐων και κλάδων. ‘Αρα δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω. Εν πάση περιπτώσει δεν χρειάζεται να είναι κανένας μέλος του κόμματος για να ασπάζεται τις λογικές και τα πιστεύω αυτής της παράταξης. Και ξέρετε πάντοτε όλα αυτά τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και κλείνουν και ξανάμαστε μαζί».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...