330
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο νέο σπίτι του κ. Κώστα |

Το διαφορετικό σποτ της ΝΔ: Η συζήτηση του Μητσοτάκη με έναν πρώην άστεγο

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2023, 20:25
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο νέο σπίτι του κ. Κώστα
|

Το διαφορετικό σποτ της ΝΔ: Η συζήτηση του Μητσοτάκη με έναν πρώην άστεγο

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2023, 20:25

Μία διαφορετική συζήτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί το δεκάλεπτο προβολής της Νέας Δημοκρατίας στην τηλεόραση, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Κώστα Ζ., έναν πρώην άστεγο, ο οποίος επωφελήθηκε από προγράμματα της πολιτείας προκειμένου να επανενταχθεί στην κοινωνία και πλέον ζει σε σπίτι στο Πέραμα ενώ εργάζεται για να συμπληρώσει τα ένσημά του και να συνταξιοδοτηθεί.

Τον Κώστα Ζ. τον είχε συναντήσει ο κ. Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός, στις 22 Ιανουαρίου του 2022, όταν και βρέθηκε στον προβλήτα Ε7 του Λιμανιού του Πειραιά για να συναντήσει τους άστεγους συνανθρώπους μας που διέμεναν στο σημείο.

Στην συζήτησή τους η οποία έγινε στο νέο σπίτι του Κώστα Ζ. μιλούν για εκείνη τη συνάντηση, ενώ ο 63χρονος άνδρας λέει πως αισθάνεται τυχερός που πλέον έχει μία στέγη. «Πήρα θάρρος όταν σας είδα παραμονή Χριστουγέννων να κατέβετε στο λιμάνι, όχι για το θεαθήναι, αλλά το εννοήσατε, καθήσατε και συζητήσατε μαζί μας», είπε. Από πλευράς του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είπε πως η ιστορία του Κώστα αλλά και άλλων που έχουν χρησιμοποιήσει αντίστοιχα προγράμματα έχουν ιδιαίτερη αξία.

Πριν λίγες ημέρες, ο κ. Κώστας βρέθηκε στα Θεωρεία της Βουλής των Ελλήνων ως ο μοναδικός προσκεκλημένος του υποψηφίου Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Γιώργου Σταμάτη, με τον οποίον τους ενώνει πλέον μια δυνατή φιλία. «Σε μια στιγμή όλα χάθηκαν», συνήθιζε ο Κώστας να ομολογεί. Αλλά σε μια επόμενη μπορεί και όλα να αρχίζουν ξανά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, σε συνέντευξή του στο MEGA, ο κ. Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στον Κώστα Ζ. λέγοντας : «Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι πια άστεγος. Μπήκε σε σπίτι µε το πρόγραµµα “Στέγαση και Εργασία” του υπουργείου Εργασίας. Έβαλε το κοστούμι του και ήρθε στην ορκωμοσία -πήρε μια πρόσκληση από τον βουλευτή Επικρατείας µας- ως µια ελάχιστη αναγνώριση ότι κάποιος, επιτέλους, ασχολήθηκε µε αυτούς τους ανθρώπους και τους έβγαλε από την ανυπόφορη φτώχεια στην οποία ζούσαν».

Δείτε το βίντεο της νέας συνάντησης του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον Κώστα Ζ.:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...