177
O Κυριάκος Μητσοτάκης με τους ανθρώπους της ταβέρνας | facebook

Την ταβέρνα «Ο Κρητικός» επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης: Μοίρασε φαγητό και δώρα

Protagon Team Protagon Team 25 Δεκεμβρίου 2020, 14:48
O Κυριάκος Μητσοτάκης με τους ανθρώπους της ταβέρνας
|facebook

Την ταβέρνα «Ο Κρητικός» επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης: Μοίρασε φαγητό και δώρα

Protagon Team Protagon Team 25 Δεκεμβρίου 2020, 14:48

Στην ταβέρνα «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με ανάρτηση του ιδιοκτήτη, μοίρασε φαγητό, δώρα και παιχνίδια σε κόσμο που το έχει ανάγκη.

Μάλιστα, τον Πρωθυπουργό συνόδευε η κόρη του Δάφνη, με την οποία είχαν πάει και την Πέμπτη σε βιβλιοπωλείο στο Παγκράτι για να αγοράσουν βιβλία (εδώ).

Η επιλογή της συγκεκριμένης ταβέρνας φυσικά δεν ήταν τυχαία καθώς οι ιδιοκτήτες της είναι γνωστοί για το κοινωνικό τους έργο αφού μοιράζουν δωρεάν εκατοντάδες μερίδες φαγητού ημερησίως.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη, σε μία αντίστοιχη κίνηση προχώρησε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου που μοίρασε συσσίτια με την κοινωνική κουζίνα «Αλλος Ανθρωπος» (εδώ).

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ηρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με πλήθος φωτογραφιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...