198
Φωτογραφία Αρχείου | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Θέρμη: Την Παρασκευή η δίκη του αρνητή πατέρα για το επεισόδιο σε δημοτικό σχολείο

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2021, 17:27
Φωτογραφία Αρχείου
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Θέρμη: Την Παρασκευή η δίκη του αρνητή πατέρα για το επεισόδιο σε δημοτικό σχολείο

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2021, 17:27

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 37χρονος που συνελήφθη ύστερα από μήνυση της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, για επεισόδιο που προκάλεσε όταν δεν επιτράπηκε στον γιο του να μπει στο σχολείο, επειδή δεν προσκόμισε την κάρτα με το αποτέλεσμα του self test.

Ο ίδιος, με χειροπέδες στα χέρια –τις οποίες μάλιστα επιδείκνυε στους δημοσιογράφους–, δήλωσε στις κάμερες: «Πήγα το παιδί μου στο σχολείο να κάνει μάθημα όμορφα και ωραία, όπως πρέπει να γίνεται, καθώς είναι δικαίωμα του κάθε έλληνα πολίτη. Δεν δέχομαι το selt test, δεν φοράμε τη μάσκα διότι έχουμε ανακαλέσει τους αντιπροσώπους μας, έχουμε κάνει ανάκληση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων».

Εις βάρος του η εισαγγελέας απήγγειλε ποινική δίωξη για σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση, ενώ τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για την ερχόμενη Παρασκευή. Το δικαστήριο ήρε την κράτησή του.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο 37χρονος έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ μπήκε στην αυλή του σχολείου, αρνούμενος να απομακρυνθεί και εμποδίζοντας την είσοδο στα υπόλοιπα παιδιά. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που απομάκρυνε τον 37χρονο, ενώ συνελήφθη κατόπιν τής εις βάρος του μήνυσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...