167
Αδεια τα εμβολιαστικά κέντρα λόγω κακοκαιρία (φωτογραφία αρχείου) | Menelaos Myrillas / SOOC

Τι θα γίνει με όσους έχασαν τον εμβολιασμό λόγω κακοκαιρίας

Γιάννης Δεβετζόγλου Γιάννης Δεβετζόγλου 25 Ιανουαρίου 2022, 11:46
Αδεια τα εμβολιαστικά κέντρα λόγω κακοκαιρία (φωτογραφία αρχείου)
|Menelaos Myrillas / SOOC

Τι θα γίνει με όσους έχασαν τον εμβολιασμό λόγω κακοκαιρίας

Γιάννης Δεβετζόγλου Γιάννης Δεβετζόγλου 25 Ιανουαρίου 2022, 11:46

Λήγει κανονικά την 1η Φεβρουαρίου το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όσους είναι άνω των 18 ετών και δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μη δώσει παράταση στο μέτρο για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, παρά τις ακυρώσεις στους εμβολιασμούς λόγω της κακοκαιρίας τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Μάλιστα, πηγές του υπουργείου Υγείας τονίζουν ότι για τις επόμενες ημέρες υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμα ραντεβού, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος για αναβολή του μέτρου την 1η Φεβρουαρίου.

Ενδεικτικά, στον νομό Αττικής ακυρώθηκαν περίπου 40.000 ραντεβού, ενώ τα διαθέσιμα από την Τετάρτη έως την Κυριακή (30 Ιανουαρίου) ξεπερνούν τις 85.000.

Στην Εύβοια, τα ραντεβού για χθες, Δευτέρα και σήμερα, Τρίτη, αφορούν σε 2.500 πολίτες και τα διαθέσιμα ραντεβού από την Τετάρτη έως την Κυριακή ξεπερνούν τις 2.500.

Με βάση την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, οι πολίτες μπορούν να επαναπρογραμματίσουν τα ραντεβού τους τις επόμενες ημέρες, την ώρα που τους εξυπηρετεί, ώστε μέχρι την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου να έχουν κάνει την τρίτη δόση και να μη χάσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...