238
Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ποζάροντας κατά τη διάρκεια πρεμιέρας ταινίας του στο Χόλιγουντ. Αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα το καλοκαίρι | EPA/NINA PROMMER

Τι δουλειά έχει o Τζέραρντ Μπάτλερ στην Ελλάδα;

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:56
Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ποζάροντας κατά τη διάρκεια πρεμιέρας ταινίας του στο Χόλιγουντ. Αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα το καλοκαίρι
| EPA/NINA PROMMER

Τι δουλειά έχει o Τζέραρντ Μπάτλερ στην Ελλάδα;

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:56

Τι δουλειά μπορεί να έχει ο Τζέραρντ Μπάτλερ στην Ελλάδα, πέρα από αυτήν των διακοπών (που δεν είναι και δουλειά); Δεν είναι δύσκολο να κάνουμε τη σύνδεση, εφόσον βέβαια τα όσα αποκάλυψε ο «Βηματοδότης» στο «Βήμα της Κυριακής» είναι ορθά.

Ο σκωτσέζος ηθοποιός, διάσημος από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του σε χολιγουντιανές περιπέτειες, έγινε ευρύτερα γνωστός πριν από 15 χρόνια όταν υποδύθηκε τον Λεωνίδα, βασιλιά της Σπάρτης, στην ταινία «300», την κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ του Φρανκ Μίλερ για τη Μάχη των Θερμοπυλών. Και αφού εφέτος η Ελλάδα θα τιμήσει τα 2.500 χρόνια από την επική αντίσταση των 300 του Λεωνίδα στις στρατιές του Ξέρξη στις Θερμοπύλες, ο Μπάτλερ θα είναι καλεσμένος!

Οπως ανέφερε ο «Βηματοδότης», ο Τζέραρντ –«This is Sparta»– Μπάτλερ, πρόκειται να έρθει τον Ιούνιο στην Αθήνα για να παραστεί στους εορτασμούς για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών, που συμπίπτουν και με την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Αυτές τις ημέρες έχουν πυκνώσει οι αναφορές στους εορτασμούς για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, την επιμέλεια και εποπτεία των οποίων έχει αναλάβει το Ιδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Τη Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο των διοργανωτών.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Τράπεζα της Ελλάδος θα κυκλοφορήσει αναμνηστικό νόμισμα των δύο ευρώ αφιερωμένο στη Μάχη των Θερμοπυλών, ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου Σπάρτης προς το υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...