333
Τα κορίτσια όπως εμφανίζονται στην ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού |

Θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια, ο άντρας στο βίντεο λέει ότι είναι δικά του

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2018, 08:18
Τα κορίτσια όπως εμφανίζονται στην ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
|

Θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια, ο άντρας στο βίντεο λέει ότι είναι δικά του

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2018, 08:18

Ενας πατέρας που ψάχνει τις μικρές κόρες του. Τις έχασε μέσα στην πυρκαγιά στο Μάτι και λέει ότι τις είδε ζωντανές σε τηλεοπτικά πλάνα από τη Ραφήνα, όπου αποβιβάζονταν τη νύχτα της Δευτέρας οι απεγκλωβισμένοι από τις παραλίες στο Μάτι.

Δύο ημέρες μετά ο Γιάννης Φιλιππόπουλος δεν είχε καταφέρει να τις εντοπίσει· ένας από τους πολλούς συμπολίτες μας που αναζήτησε και αναζητά τους οικείους του στο χάος που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα. Ωστόσο είναι πιθανόν, μέσα στην αγωνία του, να μπερδεύτηκε, να νόμισε ότι είδε τα δικά του παιδιά στα πλάνα.

filip

Πρόκειται για δύο δίδυμα κορίτσια, τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου, μόλις εννέα ετών που αναζητά και το Χαμόγελο του Παιδιού.

2 ΦΩΤΟ tv_spot_16-9Ηταν στο Μάτι μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους, τους γονείς τους κ. Φιλιππόπουλου και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τις 6:20 το απόγευμα της Δευτέρας.

Από τότε ο κ. Φιλιππόπουλος δεν μπορεί να τις εντοπίσει πουθενά και ζήτησε να μεταδοθεί το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση.

Τα κορίτσια, σύμφωνα με τον πατέρα τους, εμφανίζονται σε τηλεοπτικό πλάνο να είναι μέσα σε μία βάρκα, μαζί με άλλα άτομα που διασώθηκαν από το Μάτι και μεταφέρθηκαν στη στεριά, στη Ραφήνα. Πριν τις δει στην τηλεόραση ο κ. Φιλιππόπουλος και η σύζυγός του του είχαν επισκεφτεί νοσοκομεία ακόμη και το νεκροτομείο στο Γουδί.

Ωστόσο, ο άνδρας με το μούσι πήγε στην Αστυνομία και είπε ότι τα κορίτσια στο βίντεο είναι δικά του παιδιά. Και την Τετάρτη η Αστυνομία ενημέρωσε τον κ. Φιλιππόπουλο ότι ταυτοποίησε τον άνδρα με το μούσι που είναι στη βάρκα μαζί με τα κορίτσια και ότι όντως πρόκειται για τα δικά του παιδιά και όχι για τις δίδυμες κόρες Σοφία και Βασιλική Φιλιποππούλου.

Το Λιμενικό άλλωστε εξήγησε ότι οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο και ότι τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονταν στη λίστα.

Αν έχει κάποιος πληροφορίες μπορεί να καλέσει στους αριθμούς 100 (Αστυνομία) ή 108 (Λιμενικό) ή 199 (Πυροσβεστική).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...