267
|

Θρίλερ με την αρπαγή του 6χρονου στην Κηφισιά: Φόβοι ότι είναι εκτός Ελλάδας

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2022, 08:34

Θρίλερ με την αρπαγή του 6χρονου στην Κηφισιά: Φόβοι ότι είναι εκτός Ελλάδας

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2022, 08:34

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θρίλερ με την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από την Κηφισιά, που σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού απήχθη από άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «κάδρο» των Αρχών έχει μπει ο νορβηγός πατέρας του παιδιού, με το ενδεχόμενο εμπλοκής του να ενισχύει το γεγονός ότι το βαν με το οποίο απήχθη ο 6χρονος είχε ενοικιαστεί από στενό συγγενή του.

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι οι γονείς του 6χρονου, που βρίσκονται σε διάσταση, έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, τόσο της Ελλάδας όσο και της Νορβηγίας, όπου ζούσαν.

Για το ενδεχόμενο ο 6χρονος Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον να βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας μίλησε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος στον ΣΚΑΪ.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες για τον εντοπισμό του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού ανέφερε ότι η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής από άλλες τέτοιες υποθέσεις είναι ότι έγινε με μια «μαφιόζικη διαδικασία», με έναν άνθρωπο να εισβάλλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από τη γιαγιά του.

«Λέμε ότι είναι ο πατέρας, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος», τόνισε και διευκρίνισε ότι το θέμα «δεν είναι να πάρουμε το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου», αλλά το ενδιαφέρον είναι να βρεθεί το παιδί.

«Ενα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες στην ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...