217
Η περιπέτεια για την οικογένεια ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη όταν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας μεταφέρθηκαν από τους γονείς τους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης | ΥοuΤube

Θρίλερ διαρκείας για οικογένεια στην Κοζάνη: Στο νοσοκομείο με αναπνευστική δυσχέρεια και το τρίτο παιδί της

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2023, 13:25
Η περιπέτεια για την οικογένεια ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη όταν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας μεταφέρθηκαν από τους γονείς τους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης
|ΥοuΤube

Θρίλερ διαρκείας για οικογένεια στην Κοζάνη: Στο νοσοκομείο με αναπνευστική δυσχέρεια και το τρίτο παιδί της

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2023, 13:25

Θρίλερ διαρκείας για τους γονείς τριών παιδιών στην Κοζάνη, που εισήχθησαν το ένα μετά το άλλο, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα στα Επείγοντα. Η ίωση που οδήγησε στο νοσοκομείο τα τρία παιδάκια, παραμενει αδιευκρίνιστη, καθώς σύμφωνα με το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων, τα αποτελέσματα των τεστ ήταν αρνητικά τόσο για κορονοϊό, όσο και γρίπη.

Η περιπέτεια για την οικογένεια ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη όταν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά -ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα- μεταφέρθηκαν από τους γονείς τους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Εκεί οι παιδίατροι διαπίστωσαν αναπνευστική δυσχέρεια στο αγόρι και έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί. Επειδή  όμως  δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ για παιδιά, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Αθήνα.

Στήθηκε αμέσως επιχείρηση αεροδιακομιδής και μέσα σε λίγες ώρες το παιδάκι εισήχθη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Για την αδελφή του που διακομίστηκε και νοσηλεύεαι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, δεν χρειάστηκε διασωλήνωση και σύμφωνα με την ΕΡΤ, δείχνει να ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή για λοίμωξη του αναπνευστικού που της δόθηκε.

Το βράδυ της Τετάρτης στο «Μαμάτσειο» μεταφέρθηκε και το μόλις 45 ημερών αδελφάκι των δύο παιδιών.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ το βρέφος μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, είναι σε καλή κατάσταση, παρακολουθείται στενά από τους παιδιάτρους και δείχνει επίσης να ανταποκρίνεται στην αγωγή που του χορηγείται.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...