259
Η Μαρία Σάκκαρη δείχνει να μην το πιστεύει. Κι όμως, είναι στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός | REUTERS/Benoit Tessier

Θρίαμβος για την Σάκκαρη: Προκρίθηκε στους «4» του Ρολάν Γκαρός

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2021, 16:10
Η Μαρία Σάκκαρη δείχνει να μην το πιστεύει. Κι όμως, είναι στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός
|REUTERS/Benoit Tessier

Θρίαμβος για την Σάκκαρη: Προκρίθηκε στους «4» του Ρολάν Γκαρός

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2021, 16:10

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να γράφει αθλητική Ιστορία στο Παρίσι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 σετ της Ιγκα Σβίατεκ από την Πολωνία.

Η 26χρονη αθλήτρια είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά επικράτησε κερδίζοντας και τα δύο σετ με το ίδιο σκορ (6-4).

Κάπως έτσι, η Σάκκαρη έγινε η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που προκρίνεται σε ημιτελικό Γκραν Σλαμ: στους «4» θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Kρεϊτσίκοβα το απόγευμα της Πέμπτης.

Στον άλλο ημιτελικό θα βρεθούν αντιμέτωπες η Παβλουτσένκοβα από τη Ρωσία (νούμερο 32 στον κόσμο) και η Ζίνταντσεκ από τη Σλοβενία (νούμερο 85 στον κόσμο).

Πλέον, η τενίστρια που γεννήθηκε στην Αθήνα απέχει μόλις δύο σετ από τον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός ενώ για πολλούς είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρομερή πορεία της Σάκκαρη στη Γαλλία συμπίπτει και με την αντίστοιχη του Στέφανου Τσιτσιπά. Ετσι, είναι η πρώτη φορά που δύο έλληνες αθλητές βρίσκονται μαζί στα ημιτελικά ενός Γκραν Σλαμ!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...